ВИЩИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ СУД УКРАЇНИ
З РОЗГЛЯДУ ЦИВІЛЬНИХ І КРИМІНАЛЬНИХ СПРАВ
У х в а л а
29 жовтня 2015 року м. Київ
5-1926кМ15
Колегія суддів Судової палати у кримінальних справах
Вищого спеціалізованого суду України з розгляду
цивільних і кримінальних справ у складі:
головуючого - судді Бех М.О., суддів - Кульбаби В.М., Романець Л.А., при секретарі судового засідання - Медицькій У.І., з участю прокурора - Єщенко О.П., захисника - Журбенка І.А., особи, яку звільнено від кримінальної відповідальності - ОСОБА_2, у ході розгляду кримінального провадження № 5-1926км15 за касаційною скаргою прокурора у кримінальному провадженні Вишнівського І.А. на ухвалу Іванківського районного суду Київської області від 18 грудня 2014 року та на ухвалу колегії суддів Судової палати з розгляду кримінальних справах Апеляційного суду Київської області від 03 лютого 2015 року, -
В С Т А Н О В И Л А:
Ухвалою Іванківського районного суду Київської області від 18 грудня 2014 року, залишеною без зміни ухвалою Апеляційного суду Київської області від 03 лютого 2015 року, ОСОБА_2 і ОСОБА_4, кожну, звільнено від кримінальної відповідальності за 1 ст. 366 КК України, а ОСОБА_4 - також за ч. 1 ст. 364 КК України, у зв'язку з передачею їх на поруки трудовому колективу Управління Держземагентства в Іванківському районі Київської області на строк 1 рік, а кримінальне провадження щодо кожної з них закрито
Касаційний розгляд кримінального провадження було призначено на 10 годину 29 жовтня 2015 року.
У судовому засіданні касаційного суду залучений ОСОБА_2 захисник - адвокат Журбенко І.А., з яким укладено договір про надання правової допомоги і який раніше участі у кримінальному провадженні не брав, заявив клопотання про відкладення касаційного розгляду для надання йому часу на ознайомлення з матеріалами кримінального провадження.
Заслухавши пояснення захисника Журбенка І.А., думку ОСОБА_2 і прокурора на підтримання заявленого клопотання, колегія суддів вважає за необхідне відкласти касаційний розгляд на більш пізній час для забезпечення ознайомлення адвоката Журбенка І.А. з матеріалами кримінального провадження.
Керуючись ст. 434 КПК України, колегія суддів
У Х В А Л И Л А:
Касаційний розгляд кримінального провадження щодо ОСОБА_4 і ОСОБА_2 відкласти на 10 годину 12 листопада 2015 року, про що повідомити учасників судового провадження.
ухвала оскарженню не підлягає.
С у д д і:
Бех М.О.
Кульбаба В.М.
Романець Л.А.