Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ
Ухвала
Іменем України
20 квітня 2017 року м. Київ
Колегія суддів судової палати у кримінальних справах
Вищого спеціалізованого суду України
з розгляду цивільних і кримінальних справ у складі:
головуючого Слинька С. С., суддів Вільгушинського М. Й., Наставного В. В., розглянувши касаційну скаргу потерпілої ОСОБА_4 на ухвалу Апеляційного суду Дніпропетровської області від 14 лютого 2017 року щодо ОСОБА_5,
в с т а н о в и л а:
ухвалою Апеляційного суду Дніпропетровської області від 14 лютого 2017 року вирок Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області від 06 жовтня 2016 року змінено: постановлено вважати ОСОБА_5 засудженим за ч. 1 ст. 115 КК України до покарання у виді позбавлення волі на строк 9 років. В решті вказаний вирок залишено без змін.
Зі змісту касаційної скарги потерпілої вбачається, що вона не погоджується з вказаною ухвалою апеляційного суду.
Касаційна скарга подана в строк, за формою та змістом відповідає вимогам ст. 427 КПК України.
Підстав для залишення касаційної скарги без руху, повернення касаційної скарги або відмови у відкритті касаційного провадження немає.
Керуючись ч. 5 ст. 428 КПК України та п. 6 розділу ХІІ "Прикінцеві та Перехідні положення" Закону України "Про судоустрій і статус суддів" (1402-19) , колегія суддів
п о с т а н о в и л а:
відкрити касаційне провадження за касаційною скаргою потерпілої ОСОБА_4 на ухвалу Апеляційного суду Дніпропетровської області від 14 лютого 2017 року щодо ОСОБА_5.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Судді:
С. С. Слинько
М. Й. Вільгушинський
В. В. Наставний