Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ
Ухвала
Іменем України
Колегія суддів судової палати у кримінальних справах
Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних
і кримінальних справ у складі:
головуючого Єлфімова О.В., суддів: Пузиревського Є.Б., Шибко Л.В., розглянувши в судовому засіданні 30 березня 2016 року касаційну скаргу представника ПРАТ "СК "Арсенал страхування" - ОСОБА_4 на ухвалу Апеляційного суду Львівської області від 19 січня 2017 року,
в с т а н о в и л а:
Ухвалою апеляційного суду від 19 січня 2017 року апеляційну скаргу представника ПРАТ "СК "Арсенал страхування" - ОСОБА_5 на ухвалу слідчого судді Галицького районного суду м. Львова від 29 грудня 2016 року про відмову у задоволенні скарги ОСОБА_6 на постанову слідчого СВ ЛМУ ГУМВСУ у Львівській області Фальшовника М.В. про закриття кримінального провадження № 12015140030000472 від 12 липня 2015 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК разом із усіма доданими до неї матеріалами повернуто ОСОБА_5
У касаційній скарзі заявник ставить вимогу про скасування зазначеної ухвали апеляційного суду та призначення нового розгляду в суді апеляційної інстанції.
Касаційна скарга подана належною особою, протягом визначеного законом строку на касаційне оскарження, передбаченого ст. 426 КПК, її зміст відповідає вимогам, зазначеним у ст. 427 КПК.
Крім того, зі змісту касаційної скарги та доданих до неї судових рішень убачається, що є підстави для відкриття касаційного провадження.
Керуючись ч. 1 ст. 428 Кримінального процесуального кодексу, колегія суддів
п о с т а н о в и л а:
Відкрити касаційне провадження за касаційною скаргою представника ПРАТ "СК "Арсенал страхування" - ОСОБА_4 на ухвалу Апеляційного суду Львівської області від 19 січня 2017 року про повернення апеляційної скарги.
Ухвала касаційної інстанції набирає законної сили з моменту її проголошення та оскарженню не підлягає.
С у д д і:
О.В. Єлфімов
Є.Б. Пузиревський
Л.В. Шибко