Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ
У Х В А Л А
ІМЕНЕМ УКРАЇНИ
Колегія суддів судової палати у кримінальних справах
Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних
і кримінальних справ у складі:
головуючої Григор'євої І.В., суддів: Єленіної Ж.М., Фурика Ю.П., за участю прокурора Шевченко О.О., розглянула в судовому засіданні в м. Києві 09 квітня 2013 року кримінальну справу за касаційною скаргою заступника прокурора Автономної Республіки Крим на постанову Феодосійського міського суду Автономної Республіки Крим від 24 квітня 2012 року щодо ОСОБА_5
Цією постановою
ОСОБА_5,
ІНФОРМАЦІЯ_1, громадянина України, такого, що не має судимостей,
звільнено від кримінальної відповідальності за ч. 1 ст. 276 КК на підставі ст. 47 КК у зв'язку з передачею на поруки трудовому колективу.
За обставин, викладених у постанові суду, ОСОБА_5 визнано винним у тому, що він, перебуваючи на посаді старшого механіка - змінного помічника капітана теплоходу "Іван Голубець" 27 липня 2011 року, внаслідок неналежного виконання своїх обов'язків, в порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів про безпеку руху та експлуатації водного транспорту допустив перевищення на 55 осіб максимально допустимої кількості перевезення пасажирів.
В апеляційному порядку справа не переглядалась.
Вирок суду першої інстанції був оскаржений в касаційному порядку заступником прокурора Автономної Республіки Крим.
Проте, до початку розгляду справи прокурор відкликав свою касаційну скаргу.
Іншими учасниками судового розгляду рішення по справі у касаційному порядку не оскаржувалось.
Керуючись ст. 394, ч. 2 ст. 396 КПК 1960 року, пунктами 11, 15 розділу ХІ "Перехідні положення" КПК (4651-17) , колегія суддів
у х в а л и л а:
Касаційне провадження за касаційною скаргою заступника прокурора Автономної Республіки Крим на постанову Феодосійського міського суду Автономної Республіки Крим від 24 квітня 2012 року щодо ОСОБА_5 закрити.
Судді:
І.В. Григор'єва
Ж.М. Єленіна
Ю.П. Фурик