ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ
У Х В А Л А
12.11.2013 К/9991/84642/11
Вищий адміністративний суд України у складі:
головуючого судді Розваляєвої Т. С. (суддя-доповідач), суддів Маслія В. І., Черпіцької Л. Т., розглянувши в порядку письмового провадження заяву ОСОБА_4 про відмову від касаційної скарги на ухвалу Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду від 25 жовтня 2011 року у справі за позовом ОСОБА_4 до КП "Дніпропетровське міжміське бюро технічної інвентаризації" Дніпропетровської обласної ради про визнання дій протиправними, скасування рішення, зобов'язання вчинити певні дії,
встановив:
ОСОБА_4 звернулася до КП "Дніпропетровське міжміське бюро технічної інвентаризації" Дніпропетровської обласної ради з цим позовом.
Постановою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 26 квітня 2011 року позов задоволено.
Ухвалою Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду від 25 жовтня 2011 року скасовано постанову Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 26 квітня 2011 року та закрито провадження у справі.
Не погоджуючись з рішенням суду апеляційної інстанції, позивач звернулася з касаційною скаргою, в якій просила його скасувати.
Ухвалою Вищого адміністративного суду України від 07 грудня 2011 року відкрито касаційне провадження у справі.
24 травня 2012 року до Вищого адміністративного суду України надійшло клопотання скаржника про відмову від касаційної скарги.
Відповідно до ч. 4 ст. 218 КАС України особа, яка подала касаційну скаргу, має право відмовитися від неї до закінчення касаційного провадження. Про прийняття відмови від касаційної скарги та закриття касаційного провадження суд постановляє ухвалу у судовому засіданні за участі сторін та інших осіб, які беруть участь у справі.
Враховуючи викладене, а також те, що на час розгляду цієї скарги рішення судів не були оскаржені в касаційному порядку іншими особами, приєднаних до касаційної скарги осіб немає, керуючись ст. ст. 218, 220, 222, 223, 230, 231 Кодексу адміністративного судочинства України, суд
ухвалив:
Прийняти відмову ОСОБА_4 від касаційної скарги на ухвалу Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду від 25 жовтня 2011 року у справі за позовом ОСОБА_4 до КП "Дніпропетровське міжміське бюро технічної інвентаризації" Дніпропетровської обласної ради про визнання дій протиправними.
Закрити касаційне провадження.
Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення і оскарженню не підлягає.
Судді: