ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ
У Х В А Л А
05 листопада 2013 року м. Київ К-29980/10
Колегія суддів Вищого адміністративного суду України в складі:
головуючого - судді суддів:Тракало В.В., Іваненко Я.Л., Ємельянової В.І.,
розглянувши в порядку письмового провадження заяву Державної судової адміністрації України про відмову від касаційної скарги на постанову Донецького окружного адміністративного суду від 2 червня 2010 року та постанову Донецького апеляційного адміністративного суду від 2 вересня 2010 року у справі за позовом ОСОБА_4 до Територіального управління Державної судової адміністрації в Донецькій області, Міністерства фінансів України, Державної судової адміністрації України, Димитровського міського суду Донецької області, третя особа -Головне управління Державного казначейства України в Донецькій області про визнання незаконними дій та бездіяльності, зобов'язання вчинити певні дії,
в с т а н о в и л а :
Ухвалою судді Вищого адміністративного суду України від 19 січня 2010 року відкрито касаційне провадження за касаційною скаргою Державної судової адміністрації України на постанову Донецького окружного адміністративного суду від 2 червня 2010 року та постанову Донецького апеляційного адміністративного суду від 2 вересня 2010 року у справі за позовом ОСОБА_4 до Територіального управління Державної судової адміністрації в Донецькій області, Міністерства фінансів України, Державної судової адміністрації України, Димитровського міського суду Донецької області, третя особа -Головне управління Державного казначейства України в Донецькій області про визнання незаконними дій та бездіяльності, зобов'язання вчинити певні дії.
18 червня 2013 року представник Державної судової адміністрації України за довіреністю подав заяву про відмову від поданої касаційної скарги на підставі ч. 4 ст. 218 КАС України.
Згідно ч.4 ст. 218 КАС України особа, яка подала касаційну скаргу, має право відмовитися від неї до закінчення касаційного провадження. Про прийняття відмови від касаційної скарги та закриття касаційного провадження суд постановляє ухвалу у судовому засіданні за участі сторін та інших осіб, які беруть участь у справі.
За правилами ч.5 вказаної статті у разі закриття касаційного провадження у зв'язку з відмовою від касаційної скарги повторне оскарження цих рішень, ухвал цією особою не допускається.
За таких обставин, колегія суддів закриває касаційне провадження у даній справі в зв'язку з відмовою особи, яка подала касаційну скаргу, від касаційної скарги.
Керуючись ст. ст. 218, 220, 222, 231 Кодексу адміністративного судочинства України, колегія суддів
у х в а л и л а :
Прийняти відмову від касаційної скарги Державної судової адміністрації України.
Закрити касаційне провадження за касаційною скаргою Державної судової адміністрації України на постанову Донецького окружного адміністративного суду від 2 червня 2010 року та постанову Донецького апеляційного адміністративного суду від 2 вересня 2010 року у справі за позовом ОСОБА_4 до Територіального управління Державної судової адміністрації в Донецькій області, Міністерства фінансів України, Державної судової адміністрації України, Димитровського міського суду Донецької області, третя особа -Головне управління Державного казначейства України в Донецькій області про визнання незаконними дій та бездіяльності, зобов'язання вчинити певні дії.
Ухвала набирає законної сили через п'ять днів після направлення її копій особам, які беруть участь у справі, оскарженню не підлягає.
Головуючий : В.В. Тракало Судді : Я.Л. Іваненко В.І. Ємельянова