ОФІС ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА
НАКАЗ
23.04.2020 № 197

Про затвердження Положення про застосування стимулюючої виплати державним службовцям Офісу Генерального прокурора

Відповідно до пункту 14 розділу XI "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про державну службу" (889-19) , постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 (15-2017-п) "Питання оплати праці працівників державних органів", з метою посилення мотивації державних службовців Офісу Генерального прокурора до високопрофесійної, результативної та високоякісної роботи, керуючись статтею 9 Закону України "Про прокуратуру" (1697-18) , НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Положення про застосування стимулюючої виплати державним службовцям Офісу Генерального прокурора, що додається.
2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Генеральної прокуратури України від 25.09.2017 № 271 (v0271900-17) "Про затвердження Положення про застосування стимулюючих виплат державним службовцям Генеральної прокуратури України".
3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою та покладаю на перших заступників і заступників Генерального прокурора, заступника Генерального прокурора - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.
Генеральний прокурор
І. Венедіктова
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Генерального прокурора
23.04.2020 № 197

ПОЛОЖЕННЯ

про застосування стимулюючої виплати державним службовцям Офісу Генерального прокурора

1. Це Положення визначає порядок і умови застосування стимулюючої виплати державним службовцям Офісу Генерального прокурора (далі - державні службовці) з урахуванням досягнень у праці, характеру і складності виконуваної роботи з метою посилення їх мотивації до високопрофесійної, результативної та високоякісної діяльності.
2. До стимулюючої виплати належить надбавка за інтенсивність праці (далі - надбавка), яка встановлюється державним службовцям у відсотках до посадового окладу в межах економії фонду оплати праці та виплачується щомісячно пропорційно до відпрацьованого часу.
3. Надбавка державним службовцям встановлюється наказом Генерального прокурора з урахуванням таких критеріїв:
1) якість і складність виконаної роботи та підготовлених документів;
2) терміновість виконання завдань, опрацювання та підготовки документів;
3) ініціативність у роботі.
4. Пропозиції про встановлення надбавки державним службовцям, їх перегляд подаються керівниками самостійних структурних підрозділів керівництву Офісу Генерального прокурора.
У пропозиціях про збільшення розміру надбавки державному службовцю наводяться відомості щодо виконання ним службових обов'язків, особливо важливих та складних завдань і доручень керівництва, виявленої ініціативності в роботі.
5. У разі несвоєчасного виконання завдань, погіршення якості роботи надбавка скасовується або її розмір зменшується відповідно до наказу Генерального прокурора.
6. При переведенні державних службовців на інші посади встановлені їм раніше надбавки можуть зберігатися на підставі мотивованого рапорту керівника самостійного структурного підрозділу із зазначенням про це у відповідному наказі.
Департамент
планово-фінансової діяльності,
бухгалтерського обліку
та звітності
Офісу Генерального прокурора
( Текст взято з сайту Офісу Генерального прокурора http://www.gp.gov.ua )