КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 24 квітня 2020 р. № 485-р
Київ

Про виділення з резервного фонду державного бюджету коштів для здійснення заходів з перенесення магістрального водогону "Гірне - Дрогобич" з метою запобігання виникненню надзвичайної ситуації у Дрогобицькому районі Львівської області

1. З метою запобігання виникненню надзвичайної ситуації у Дрогобицькому районі Львівської області виділити Львівській облдержадміністрації кошти в сумі 26666,071 тис. гривень для здійснення заходів з перенесення магістрального водогону "Гірне - Дрогобич".
Міністерству фінансів здійснити зазначені видатки на безповоротній основі за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету (294-20) .
2. Львівській облдержадміністрації:
затвердити у тижневий строк за погодженням з Міністерством розвитку громад та територій, Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства та Міністерством фінансів перелік витрат, пов’язаних із здійсненням заходів, зазначених у пункті 1 цього розпорядження;
подати до 25 грудня 2020 р. Міністерству розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Міністерству фінансів, Міністерству розвитку громад та територій і Державній казначейській службі звіт про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням.
Прем'єр-міністр України
Д.ШМИГАЛЬ
Інд. 37