НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЗВ'ЯЗКУ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇ
Рішення
26.05.2020 № 205

Про розгляд проекту наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства "Про затвердження уніфікованої форми акта, складеного за результатами проведення планової (позапланової) перевірки за дотриманням суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері формування, встановлення та застосування державних регульованих цін"

Розглянувши проект наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України "Про затвердження уніфікованої форми акта, складеного за результатами проведення планової (позапланової) перевірки за дотриманням суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері формування, встановлення та застосування державних регульованих цін", надісланий листом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 12.05.2020 № 3822-02/30001-03, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:
1. Погодити проект наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України "Про затвердження уніфікованої форми акта, складеного за результатами проведення планової (позапланової) перевірки за дотриманням суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері формування, встановлення та застосування державних регульованих цін" без зауважень.
2. Департаменту економічного аналізу в установленому порядку забезпечити направлення відповіді до Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.
Голова НКРЗІ
Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ
(Текст взято з сайту НКРЗІ http://whttp://www.nerc.gov.ua/)