КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 3 червня 2020 р. № 611-р
Київ

Деякі питання діяльності публічного акціонерного товариства акціонерний банк "Укргазбанк"

1. Уповноважити Міністра фінансів Марченка Сергія Михайловича на підписання правочинів, пов’язаних з наданням кредиту Міжнародною фінансовою корпорацією публічному акціонерному товариству акціонерний банк "Укргазбанк" з можливістю його конвертації у статутний капітал банку, а також документів, передбачених такими правочинами, зокрема договору про імплементацію, договору між акціонерами, договору про опціон на продаж акцій.
2. Затвердити основні умови надання кредиту Міжнародною фінансовою корпорацією публічному акціонерному товариству акціонерний банк "Укргазбанк" з можливістю його конвертації у статутний капітал банку, що додаються до оригіналу.
3. Міністерству фінансів після укладення договору про опціон на продаж акцій відповідно до основних умов, затверджених цим розпорядженням, щороку передбачати у проекті закону про Державний бюджет України на відповідний рік механізм фінансування витрат, необхідних у випадку реалізації такого договору.
4. Скасувати як таке, що не реалізоване, розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 листопада 2019 р. № 1230 (1230-2019-р) "Деякі питання діяльності публічного акціонерного товариства акціонерний банк "Укргазбанк".
Прем'єр-міністр України
Д.ШМИГАЛЬ
Інд. 67