ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ
НАКАЗ
26.06.2020 № 1103

Про затвердження змін до Плану діяльності Фонду державного майна України з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 12 грудня 2019 року № 1317 (із змінами)

Відповідно до статті 7 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності"
НАКАЗУЮ:
1. Затвердити зміни до Плану діяльності Фонду державного майна України з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 12 грудня 2019 року № 1317 (v1317224-19) (із змінами), що додаються.
2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду державного майна України відповідно до розподілу функціональних обов'язків.
Голова Фонду
Дмитро СЕННИЧЕНКО
ЗАТВЕРДЖЕНО
наказ Фонду
державного майна України
26.06.2020 № 1103

Зміни до Плану діяльності Фонду державного майна України з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік

Доповнити План діяльності Фонду державного майна України з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік пунктом 24 такого змісту:
№ з/п
Назва регуляторного акта
Обґрунтування необхідності прийняття регуляторного акта
Очікуваний результат
Виконавець
Строк виконання
24
Проєкт постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України (щодо заохочення керівників державних підприємств, які приватизуються)"
Наявність на підприємствах, запропонованих до приватизації, корупційних схем, які призводять до зниження вартості їх активів, доведення їх до банкрутства, як наслідок - до зменшення ціни продажу об'єкта приватизації.
Встановлення винагороди керівникам державних підприємств сприятиме ефективному управлінню підприємствами, їх прибутковій діяльності, успішній приватизації та збільшення надходжень до державного бюджету.
Департамент законодавчого забезпечення та аналітики
ІІІ квартал
Голова Фонду
Дмитро СЕННИЧЕНКО
(Текст взято з сайту ФДМУ http://www.new.spfu.gov.ua)