НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЗВ'ЯЗКУ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇ
Рішення
04.08.2020 № 301

Про розгляд проекту постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення зміни до розділу І Плану використання радіочастотного ресурсу України"

Розглянувши проект постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення зміни до розділу І Плану використання радіочастотного ресурсу України", надісланий листом Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України від 31.07.2020 № 01-2793, та відповідно до параграфа 37 Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.07.2007 № 950 (950-2007-п) , Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації
ВИРІШИЛА:
1. Погодити проект постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення зміни до розділу І Плану використання радіочастотного ресурсу України" без зауважень.
2. Департаменту ліцензування в установленому порядку забезпечити направлення відповіді до Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.
3. Департаменту забезпечення діяльності оприлюднити це рішення шляхом його розміщення на офіційній сторінці НКРЗІ в мережі Інтернет.
Голова НКРЗІ
Олександр ЖИВОТОВСЬКИЙ
(Текст взято з сайту НКРЗІ http://whttp://www.nerc.gov.ua/)