13.07.2020 № 153
|
1.
|
Зміна № 2 ДСТУ 4396:2005
|
Виноматеріали виноградні для закладки на витримку. Загальні технічні умови
|
2.
|
Зміна № 3 ДСТУ 4800:2007
|
Шампанське України. Технічні умови
|
3.
|
Зміна № 3 ДСТУ 4804:2007
|
Виноматеріали для шампанського України та вин ігристих. Технічні умови
|
4.
|
Зміна № 2 ДСТУ 4805:2007
|
Виноматеріали оброблені. Загальні технічні умови
|
5.
|
Зміна № 2 ДСТУ 4806:2007
|
Вина. Загальні технічні умови
|
6.
|
Зміна № 4 ДСТУ 4807:2007
|
Вина ігристі. Технічні умови
|
7.
|
Зміна № 1 ДСТУ 6035:2008
|
Вермути. Технічні умови
|
8.
|
Зміна № 1 ДСТУ 6038:2008
|
Напої на основі вина. Загальні технічні умови
|
9.
|
Зміна № 1 ДСТУ 7209:2011
|
Виноматеріали виноградні необроблені. Технічні умови
|
Генеральний директор
|
Г. Лісіна
|