УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
МІНІСТЕРСТВО З ПИТАНЬ ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЙ ТА ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ УКРАЇНИ
НАКАЗ
15.04.2019 № 43
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
02 травня 2019 р.
за № 455/33426
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій № 83 від 13.08.2020 (z0833-20) )

Про затвердження Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, та Порядку відшкодування цих витрат

Відповідно до частини третьої статті 21 Закону України "Про доступ до публічної інформації" (2939-17) та постанови Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 року № 740 (740-2011-п) "Про затвердження граничних норм витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію" НАКАЗУЮ:
1. Затвердити такі, що додаються:
1) Розмір фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України;
2) Порядок відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України (z0456-19) .
2. Відділу правового забезпечення (Павловський А.Б.) забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
3. Сектору взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю (Красько О.М.) забезпечити розміщення цього наказу на офіційному веб-сайті Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України.
4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на державного секретаря Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Злакомана С.Л.
В.о. Міністра
Ю.І. Куркчі
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
з питань тимчасово окупованих
територій та внутрішньо
переміщених осіб України
15 квітня 2019 року № 43
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
02 травня 2019 р.
за № 455/33426

РОЗМІР

фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України

№ з/п
Послуга, що надається
Розмір витрат
1
Копіювання або друк копій документів формату А4 та меншого розміру (в тому числі двосторонній друк)
0,1 відсотка розміру мінімальної заробітної плати за виготовлення однієї сторінки
2
Копіювання або друк копій документів формату А3 та більшого розміру (в тому числі двосторонній друк)
0,2 відсотка розміру мінімальної заробітної плати за виготовлення однієї сторінки
3
Копіювання або друк копій документів будь-якого формату, якщо в документах поряд з відкритою інформацією міститься інформація з обмеженим доступом, що потребує її відокремлення, приховування тощо (в тому числі двосторонній друк)
0,5 відсотка розміру мінімальної заробітної плати за виготовлення однієї сторінки
__________
Примітка.
Розмір витрат на виготовлення однієї сторінки встановлюється, виходячи з розміру мінімальної заробітної плати на дату копіювання або друку документів.
Начальник Управління
адміністративно-організаційної
діяльності
О. Панамарчук