РОЗПОРЯДЖЕННЯ
Голови Верховної Ради України
м. Київ
№ 312
11 листопада 2020 р.

Про внесення змін до Розпорядження Голови Верховної Ради України від 19 травня 2015 року № 699 "Про веб-ресурси Верховної Ради України"

У зв’язку з прийняттям Постанови Верховної Ради України від 18 червня 2020 року № 723-IX (723-20) щодо змін у структурі Апарату Верховної Ради України:
1. Внести до Розпорядження Голови Верховної Ради України від 19 травня 2015 року № 699 (699/15-РГ) "Про веб-ресурси Верховної Ради України" такі зміни:
1) підпункт 5.1. Положення про веб-ресурси Верховної Ради України, затвердженого цим Розпорядженням, викласти в такій редакції:
"5.1. Інформаційну підтримку, наповнення та оновлення інформації, що розміщується на офіційному веб-сайті Верховної Ради України, здійснюють Прес-служба та Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України (в тому числі за пропозиціями органів Верховної Ради України та структурних підрозділів Апарату Верховної Ради України).
Прес-служба Апарату Верховної Ради України відповідальна за анонсування усіх подій, що відбуваються у Верховній Раді України; інформаційний супровід міжнародної діяльності Верховної Ради України, діяльності керівництва Верховної Ради України та Апарату (топ-новини та новини); оприлюднення повідомлень від імені Прес-служби Апарату Верховної Ради України; наповнення розділу "Прес-служба" (нормативні документи, контакти, інформація, оголошення); тематичні інтерв’ю з народними депутатами України, керівництвом Апарату, експертами тощо; акредитацію на події.
Інформаційне управління Апарату Верховної Ради України відповідальне за підготовку та розміщення інформаційних повідомлень про законодавчу діяльність Верховної Ради України; діяльність органів Верховної Ради України та Апарату Верховної Ради України";
2) графу "Підрозділ Апарату Верховної Ради України, відповідальний за розміщення, наповнення та актуалізацію рубрики" рубрики "Новини" додатку до Порядку супроводження веб-ресурсів Верховної Ради України, затвердженого цим Розпорядженням, викласти в такій редакції:
"Прес-служба, Інформаційне управління".
2. Контроль за виконанням цього Розпорядження покласти на Керівника Апарату Верховної Ради України.
Голова Верховної Ради України
Д.РАЗУМКОВ