МІНІСТЕРСТВО РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ, ТОРГІВЛІ ТА СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ
НАКАЗ
18.12.2020 № 2696

Про уповноваження відокремленого підрозділу приватного підприємства "Науково-виробничий центр оцінки відповідності "ЮГ" на проведення повірки засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації та застосовуються у сфері законодавчо регульованої метрології

Відповідно до статті 18 Закону України "Про метрологію та метрологічну діяльність" та Порядку видачі або відмови у видачі свідоцтва про уповноваження на проведення повірки засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації та застосовуються у сфері законодавчо регульованої метрології, його анулювання, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.02.2016 № 117 (117-2016-п) , наказую:
1. Уповноважити відокремлений підрозділ приватного підприємства "Науково-виробничий центр оцінки відповідності "ЮГ" (вул. В. Тура, 75, м. Татарбунари, Одеська обл., 68100, ідентифікаційний код 42683635) на проведення повірки засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації та застосовуються у сфері законодавчо регульованої метрології.
2. Видати відокремленому підрозділу приватного підприємства "Науково-виробничий центр оцінки відповідності "ЮГ" свідоцтво про уповноваження на проведення повірки засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації та застосовуються у сфері законодавчо регульованої метрології, строком на п'ять років та надати шифр повірочного тавра "ИК".
3. Департаменту технічного регулювання та інноваційної політики внести відомості про уповноваження відокремленого підрозділу приватного підприємства "Науково-виробничий центр оцінки відповідності "ЮГ" до бази даних про наукові метрологічні центри, метрологічні центри і повірочні лабораторії, уповноважені на проведення повірки засобів вимірювальної техніки, що перебувають в експлуатації.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Новікову І. Ю.
Міністр розвитку економіки,
торгівлі та сільського
господарства України
Ігор ПЕТРАШКО