ДЕРЖАВНА СЛУЖБА СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
(Держстат)
 
НАКАЗ

 

31.12.2020

Київ

№ 381


Про затвердження Методики формування вибіркової сукупності для проведення обстеження вантажних автомобільних перевезень та поширення його результатів на генеральну сукупність 

 

Відповідно до статей 12, 13, 14 Закону України "Про державну статистику" та з метою вдосконалення методології обстеження вантажних автомобільних перевезень

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити схвалену Комісією з питань удосконалення методології та звітної документації Державної служби статистики України Методику формування вибіркової сукупності для проведення обстеження вантажних автомобільних перевезень та поширення його результатів на генеральну сукупність (далі ‒ Методика), що додається.

 

2. Департаменту короткотермінової статистики (Петренко І. С.):

1) здійснювати керівництво щодо застосування на практиці Методики, затвердженої цим наказом;

2) надати протягом трьох робочих днів департаменту поширення інформації та комунікацій (Вишневська О. А.) Методику, затверджену цим наказом, в електронному форматі для оприлюднення на офіційному вебсайті Держстату.

 

3. Департаменту поширення інформації та комунікацій (Вишневська О. А.) забезпечити оприлюднення Методики, затвердженої цим наказом, на офіційному вебсайті Держстату протягом трьох робочих днів після одержання його електронної версії.

 

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Жук І. М.

 

 

 

Головa

Ігор Вернер