ДЕРЖАВНА СЛУЖБА СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
30.12.2020 № 366

Про затвердження Номенклатури продукції сільського господарства

Відповідно до статті 12 Закону України "Про державну статистику" (2614-12) та пункту 9 Положення про Державну службу статистики України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2014 року № 481 (481-2014-п) (зі змінами), з метою подальшого вдосконалення методології та запровадження міжнародних стандартів у сфері статистики сільського господарства НАКАЗУЮ:
1. Затвердити схвалену Комісією з питань удосконалення методології та звітної документації Державної служби статистики України Номенклатуру продукції сільського господарства (далі - Номенклатура), що додається.
2. Департаменту статистики сільського господарства та навколишнього середовища (Прокопенко О.М.):
1) здійснювати організаційно-методологічне керівництво щодо впровадження та застосування на практиці Номенклатури, затвердженої цим наказом;
2) надати протягом трьох робочих днів департаменту поширення інформації та комунікацій (Вишневська О.А.) цей наказ в електронному форматі для оприлюднення на офіційному вебсайті Держстату.
3. Департаменту поширення інформації та комунікацій (Вишневська О.А.) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному вебсайті Держстату протягом трьох робочих днів після отримання його електронної версії.
4. Керівникам самостійних структурних підрозділів апарату Держстату, начальникам Головного управління регіональної статистики, головних управлінь статистики в областях та м. Києві використовувати Номенклатуру під час збирання, оброблення та поширення статистичної інформації.
5. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Державної служби статистики України від 15 жовтня 2014 року № 300 (v0300832-14) "Про затвердження Номенклатури продукції сільського господарства".
6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Голова
І. Вернер
ЗАТВЕРДЖЕНО 
Наказ Державної служби 
статистики 
30.12.2020 № 366

НОМЕНКЛАТУРА

ПРОДУКЦІЇ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА (НПСГ)

ВСТУП
Номенклатуру продукції сільського господарства (далі - НПСГ) розроблено у зв'язку з упровадженням у державну статистичну діяльність Основної номенклатури продукції (v0031832-20) (ОНП), затвердженої наказом Держстату від 08 січня 2020 року № 31 (зі змінами) "Про затвердження Основної номенклатури продукції", на заміну Статистичної класифікації продукції, затвердженої наказом Держкомстату від 07 жовтня 2011 року № 254 "Про затвердження структури Статистичної класифікації продукції".
НПСГ охоплює продукцію, одержану в результаті здійснення економічної діяльності, яка віднесена до груп 01.1 - 01.4, 01.6 секції A "Сільське господарство, лісове господарство та рибне господарство" національного класифікатора ДК 009:2010 "Класифікація видів економічної діяльності" (vb457609-10) (КВЕД).
НПСГ забезпечує зіставлення із категоріями ОНП (v0031832-20) , яка у свою чергу є аналогом Статистичної класифікації продукції за видами економічної діяльності Європейського Співтовариства (Statistical Classification of Products by Activities in the European Economic Community - CPA, ver. 2.1 (2015)).
При розробці НПСГ було враховано перелік продукції сільського господарства, визначений Програмою всесвітнього сільськогосподарського перепису Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО), регламентами Європейського Парламенту та Ради ЄС № 543/2009 від 18 червня 2009 року (зі змінами, визначеними регламентом (ЄС) № 2015/1557 від 13 липня 2015 року), № 1337/2011 від 13 грудня 2011 року, № 1165/2008 від 19 листопада 2008 року, регламентом Комісії (ЄС) № 2018/1091 від 18 листопада 2018 року, директивою Ради ЄС № 96/16/ЄС від 19 березня 1996 року.
НПСГ схвалена Комісією з питань удосконалення методології та звітної документації Державної служби статистики України (протокол від 11 вересня 2020 року № КПУМ/17-20).

1. СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ

НПСГ призначена для використання органами державної статистики при складанні інструментарію та проведенні державних статистичних спостережень із питань статистики сільського господарства, проведенні сільськогосподарських переписів, а також зборі, розробці, формуванні та поширенні інформації, здійсненні економіко-статистичного аналізу щодо виробництва, реалізації, використання сільськогосподарської продукції на макроекономічному, регіональному, галузевому рівнях.
НПСГ забезпечує:
систематизацію та групування (узагальнення) видів продукції у рослинництві та тваринництві. Назви видів продукції, які наведені в НПСГ, рекомендовано застосовувати під час створення та вдосконалення статистичного інструментарію з питань статистики сільського господарства;
проведення кон'юнктурних спостережень, суцільних і тематичних переписів у сільському господарстві;
проведення обліку, аналізу та підготовки до поширення статистичних даних із питань сільського господарства на різних рівнях деталізації;
здійснення розрахунків індексу сільськогосподарської продукції, формування балансів основних продуктів рослинництва та тваринництва, розрахунків інших показників, зокрема, за інституційними секторами економіки згідно з методологією системи національних рахунків (СНР);
підготовку статистичних даних для заповнення міжнародних запитальників і здійснення міжнародних порівнянь.

2. УМОВНІ ПОЗНАЧЕННЯ ТА СКОРОЧЕННЯ

див.
- дивись;
н. в. і. у.
- не віднесений(-на, -но, -ні) до інших угруповань.

3. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Об'єктом класифікації в НПСГ є види сільськогосподарської продукції, які представлені товарами та послугами у сільському господарстві, що створені в результаті використання рослинних і тваринних ресурсів.
Товари сільського господарства є результатом економічної діяльності, яка включає одержання продукції рослинництва та тваринництва, призначеної для продажу, переробки або внутрішньогосподарського споживання, а також продукції, технологічно пов'язаної з виробництвом цієї продукції (наприклад, одержання соломи пов'язане із вирощуванням зернових культур, одержання гною - із вирощуванням сільськогосподарських тварин тощо).
Послуги в сільському господарстві є результатом економічної діяльності, яка пов'язана з веденням сільського господарства (рослинництвом, тваринництвом), та не підлягають продажу окремо від процесу їх виробництва.
НПСГ представлена у вигляді ієрархічної структури, у якій усі подібні об'єкти зібрані в окремі категорії, найбільш однорідні стосовно характеристик об'єкта статистичного спостереження, та їм надані індивідуальні коди.
У зв'язку з цим у НПСГ виділено три розділи: "Продукція рослинництва", "Продукція тваринництва" та "Послуги в рослинництві та тваринництві (крім послуг ветеринарних)".
Кожен вид продукції, який отримано в результаті вирощування сільськогосподарської рослини або тварини, класифіковано як окремий вид продукції відповідно до його властивостей. Наприклад, залежно від подальшого напряму господарського використання, культури бобові віднесено до підгрупи 01.11.02 "Культури зернобобові сушені", класу 01.13.02.04 "Культури овочеві" та підвиду 01.14.01.09.00.1 "Силос із культур зернових і бобових".
Продукцію рослинництва поділено за вегетаційним періодом розвитку рослин (підрозділи "Культури однорічні та дворічні" та "Культури багаторічні").
Винятки становлять групи "Культури технічні" та "Культури кормові", у які поряд із однорічними культурами включено рослини багаторічні. Наприклад, у групу "Культури кормові", окрім однорічних культур (кормові коренеплоди, однорічні трави), включено трави багаторічні, сінокоси та пасовища.
В окремі позиції також виділено вирощування насіння для відтворення рослин (крім послуг післяврожайних і послуг із оброблення насіння), посадкового матеріалу, квітів, рослин у горщиках, ящиках тощо, міцелію грибів.
Серед однорічних і дворічних культур виділено такі основні групи: "Культури зернові та зернобобові"; "Культури технічні"; "Коренеплоди та бульбоплоди, культури овочеві та баштанні продовольчі, гриби"; "Культури кормові". У свою чергу ці групи розподілені за напрямами використання культур, зокрема, у технічних культурах продукція згрупована за рослинами олійними, цукроносними, прядивними, лікарськими, ефіроолійними, енергетичними, прянощами тощо.
Серед багаторічних культур насаджень виділено такі основні групи: "Плоди культур плодових", "Ягоди, горіхи та плоди свіжі інші", "Плоди культур цитрусових", "Виноград", "Плоди культур олійних", "Культури багаторічні інші", а також "Насіння культур плодових ягідних та інших насаджень багаторічних" із розбивкою за окремими культурами.
Продукцію тваринництва поділено за основними видами тварин (велика рогата худоба, свині, вівці, кози, коні, птиця, кролі, бджоли, інші) та видами продукції, одержаної від їхнього розведення та відтворення. Одержання молока за видами тварин виокремлено в окрему групу.
Послуги в сільському господарстві класифіковано за їхніми основними видами за підрозділами "Послуги допоміжні у рослинництві", "Послуги допоміжні у тваринництві" (крім послуг ветеринарних), "Послуги післяврожайні" та "Послуги з оброблення насіння для відтворення".
Структурно НПСГ складається з коду продукції; назви продукції; довідкової інформації щодо формування коду НПСГ; коду ОНП (v0031832-20) , який пов'язаний із позицією НПСГ.
УНПСГ вирощена продукція сільського господарства поділена на 3 розділи й 7 підрозділів та деталізована у 44 групах, 78 підгрупах, 117 класах, 378 видах і 200 підвидах.
Структура коду НПСГ має такий вигляд:
XX.XX.XX.XX.XX.X, де
XX
- розділ
XX.X
- підрозділ
XX.XX
- група
XX.XX.XX
- підгрупа
XX.XX.XX.XX
- клас
XX.XX.XX.XX.XX
- вид
XX.XX.XX.XX.XX.X
- підвид.
Приклад:
01.13.02.03.02.1, де
01
- розділ "Продукція рослинництва"
01.1
- підрозділ "Культури однорічні та дворічні"
01.13
- група "Картопля, культури овочеві та баштанні продовольчі, гриби"
01.13.02
- підгрупа "Культури овочеві"
01.13.02.03
- клас "Овочі цибулинні"
01.13.02.03.02
- підклас "Цибуля"
01.13.02.03.02.1
- вид "Цибуля ріпчаста".
В окремих випадках у межах групи культур або тварин використовують декілька критеріїв групування продукції. Локальні угрупування окремих видів продукції сільського господарства (у тому числі за якістю), що застосовуються при проведенні державних статистичних спостережень, містить додаток А.
Структура коду продукції в додатку А має такий вигляд:
XX.XX.XX.XX.XX.XXX.X, де
XX
- розділ НПСГ
XX.X
- підрозділ НПСГ
XX.XX
- група НПСГ
XX.XX.XX
- підгрупа НПСГ
XX.XX.XX.XX
- клас НПСГ
XX.XX.XX.XX.XX
- вид НПСГ
XX.XX.XX.XX.XX.XXX
- підвид
XX.XX.XX.XX.XX.XXX.X
- різновид.
Приклад:
01.11.01.00.03.100.1, де
01
- розділ "Продукція рослинництва"
01.1
- підрозділ "Культури однорічні та дворічні"
01.11
- група "Культури зернові та зернобобові"
01.11.01
- підгрупа "Культури зернові"
01.11.01.00
- клас "Культури зернові"
01.11.01.00.03
- вид "Ячмінь"
01.11.01.00.03.100
- підвид "Ячмінь пивоварний"
01.11.01.00.03.100.1
- різновид "Ячмінь пивоварний 1 класу".
Ведення НПСГ здійснює департамент статистики сільського господарства та навколишнього середовища Держстату.
Підставою для внесення змін у НПСГ є зміни в ОНП (v0031832-20) , Програмі всесвітнього сільськогосподарського перепису Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО), національні потреби (зміни у чинному законодавстві, необхідність удосконалення статистичної класифікації, пропозиції користувачів тощо).

4. НОМЕНКЛАТУРА ПРОДУКЦІЇ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА (НПСГ)

Код продукції НПСГ
Назва продукції сільського господарства
Довідково: формування кодів НПСГ
Код за ОНП (v0031832-20)
01
Продукція рослинництва
= Сума 01.1
01.2
01*
01.1
Культури однорічні та дворічні
= Сума 01.11
01.12
01.13
01.14
01.15
01.16
01.19
01.1
01.11
Культури зернові та зернобобові
= Сума 01.11.01
01.11.02
01.11.01
Культури зернові
01.11.01.00
Культури зернові
= Сума 01.11.01.00.01 01.11.01.00.02
01.11.01.00.03
01.11.01.00.04
01.11.01.00.05
01.11.01.00.06
01.11.01.00.07
01.11.01.00.08
01.11.01.00.09
01.11.01.00.10
01.11.01.00.19
01.11.01.00.01
Пшениця
= Сума 01.11.01.00.01.1
01.11.01.00.01.2
01.11.11
01.11.12
01.11.01.00.01.1
Пшениця озима
01.11.01.00.01.2
Пшениця яра
01.11.01.00.02
Кукурудза
01.11.20
01.11.01.00.03
Ячмінь
= Сума 01.11.01.00.03.1
01.11.01.00.03.2
01.11.31
01.11.01.00.03.1
Ячмінь озимий
01.11.01.00.03.2
Ячмінь ярий
01.11.01.00.04
Жито
= Сума 01.11.01.00.04.1
01.11.01.00.04.2
01.11.32
01.11.01.00.04.1
Жито озиме
01.11.01.00.04.2
Жито яре
01.11.01.00.05
Тритикале
= Сума 01.11.01.00.05.1
01.11.01.00.05.2
01.11.43
01.11.01.00.05.1
Тритикале озиме
01.11.01.00.05.2
Тритикале яре
____________
* Цим символом позначено часткову (неповну) відповідність між
позиціями статистичних класифікацій.
01.11.01.00.06
Овес
01.11.33
01.11.01.00.07
Гречка
01.11.49*
01.11.01.00.08
Сорго
01.11.41
01.11.01.00.09
Просо
01.11.42
01.11.01.00.10
Рис нелущений
01.12.10
01.11.01.00.19
Зерно культур зернових інших, гібридів, сумішей
колосових, н. в. і. у.
01.11.49*
01.11.02
Культури зернобобові сушені
01.11.02.00
Культури зернобобові сушені
= Сума 01.11.02.00.01
01.11.02.00.02
01.11.02.00.03
01.11.02.00.04
01.11.02.00.05
01.11.02.00.06
01.11.02.00.07
01.11.02.00.08
01.11.02.00.09
01.11.02.00.10
01.11.02.00.19
01.11.02.00.01
Квасоля сушена
01.11.71
01.11.02.00.02
Боби кінські сушені
01.11.72
01.11.02.00.03
Нут сушений
01.11.73
01.11.02.00.04
Сочевиця сушена
01.11.74
01.11.02.00.05
Горох сушений
= Сума 01.11.02.00.05.1
01.11.02.00.05.2
01.11.75
01.11.02.00.05.1
Горох озимий сушений
01.11.02.00.05.2
Горох ярий сушений
01.11.02.00.06
Вика сушена
= Сума 01.11.02.00.06.1
01.11.02.00.06.2
01.11.79*
01.11.02.00.06.1
Вика озима сушена
01.11.02.00.06.2
Вика яра сушена
01.11.02.00.07
Люпин солодкий сушений
01.11.79*
01.11.02.00.08
Люпин гіркий сушений
01.11.79*
01.11.02.00.09
Вігна (горох коров'ячий) сушена
01.11.76
01.11.02.00.10
Каянус (горох голубиний) сушений
01.11.77
01.11.02.00.19
Боби культур зернобобових інших, сушені, н. в. і.
у.
01.11.79*
01.12
Культури технічні
= Сума 01.12.01
01.12.02
01.12.03
01.12.04
01.12.05
01.12.06
01.12.07
01.12.08
01.12.09
01.12.10
01.12.19
01.12.01
Насіння культур олійних
01.12.01.00
Насіння культур олійних
= Сума 01.12.01.00.01 01.12.01.00.02
01.12.01.00.03
01.12.01.00.04
01.12.01.00.05
01.12.01.00.06
01.12.01.00.07
01.12.01.00.08
01.12.01.00.09
01.12.01.00.10
01.12.01.00.11
01.12.01.00.12
01.12.01.00.13
01.12.01.00.19
01.12.01.00.01
Боби сої
01.11.81
01.12.01.00.02
Арахіс нелущений
01.11.82
01.12.01.00.03
Насіння бавовнику
01.11.99*
01.12.01.00.04
Насіння льону
= Сума 01.12.01.00.04.1
01.12.01.00.04.2
01.11.91
01.12.01.00.04.1
Насіння льону олійного (кудряшу)
01.12.01.00.04.2
Насіння льону-довгунця
01.12.01.00.05
Насіння гірчиці
01.11.92
01.12.01.00.06
Насіння ріпаку й кользи
= Сума 01.12.01.00.06.1
01.12.01.00.06.2
01.11.93
01.12.01.00.06.1
Насіння ріпаку озимого
01.12.01.00.06.2
Насіння кользи (ріпаку ярого)
01.12.01.00.07
Насіння кунжуту
01.11.94
01.12.01.00.08
Насіння соняшнику
01.11.95
01.12.01.00.09
Насіння рицини
01.11.96
01.12.01.00.10
Насіння рижію
01.11.99*
01.12.01.00.11
Насіння маку олійного
01.11.99*
01.12.01.00.12
Насіння конопель
= Сума 01.12.01.00.12.1
01.12.01.00.12.2
01.11.99*
01.12.01.00.12.1
Насіння конопель середньоросійських
01.12.01.00.12.2
Насіння конопель південних
01.12.01.00.13
Насіння гарбуза
01.11.99*
01.12.01.00.19
Насіння культур олійних інших, н. в. і. у.
01.11.99*
01.12.02
Культури прядивні
01.12.02.00
Культури прядивні
= Сума 01.12.02.00.01
01.12.02.00.02
01.12.02.00.03
01.12.02.00.04
01.12.02.00.09
01.12.02.00.01
Бавовна, очищена чи неочищена від насіння
01.16.11
01.12.02.00.02
Джут, кенаф і волокна текстильні луб'яні інші,
сирі чи вимочені, крім льону, конопель і рами
01.16.12
01.12.02.00.03
Льон-довгунець
= Сума 01.12.02.00.03.1
01.12.02.00.03.2
01.12.02.00.03.3
01.16.19*
01.12.02.00.03.1
Солома льону-довгунця
01.12.02.00.03.2
Волокно льону-довгунця необроблене
01.12.02.00.03.3
Треста льону-довгунця
01.12.02.00.04
Коноплі
= Сума 01.12.02.00.04.1
01.12.02.00.04.2
01.12.02.00.04.3
01.16.19*
01.12.02.00.04.1
Солома конопель
01.12.02.00.04.2
Волокно конопель
01.12.02.00.04.3
Стебло конопель
01.12.02.00.09
Культури прядивні інші, н. в. і. у.
01.16.19*
01.12.03
Буряк цукровий та насіння буряку цукрового
= Сума 01.12.03.01
01.12.03.02
01.12.03.01
Буряк цукровий
01.12.03.01.00
Буряк цукровий
= Сума 01.12.03.01.00.1
01.12.03.01.00.2
01.13.71
01.12.03.01.00.1
Буряк цукровий фабричний
01.12.03.01.00.2
Буряк цукровий маточний
01.12.03.02
Насіння буряку цукрового
01.12.03.02.00
Насіння буряку цукрового
01.13.72
01.12.04
Тростина цукрова
01.12.04.00
Тростина цукрова
01.12.04.00.00
Тростина цукрова
01.14.10
01.12.05
Прянощі необроблені
01.12.05.00
Прянощі необроблені
= Сума 01.12.05.00.01
01.12.05.00.02
01.12.05.00.03
01.12.05.00.04
01.12.05.00.05
01.12.05.00.06
01.12.05.00.07
01.12.05.00.08
01.12.05.00.09
01.12.05.00.10
01.12.05.00.11
01.12.05.00.12
01.12.05.00.13
01.12.05.00.19
01.12.05.00.01
Перець стручковий сушений, необроблений
01.28.11
01.28.12
01.12.05.00.02
Горіх мускатний, мацис і кардамон,
необроблені
01.28.13
01.12.05.00.03
Аніс та бодян, необроблені
01.28.14*
01.12.05.00.04
Коріандр, необроблений
01.28.14*
01.12.05.00.05
Кмин, необроблений
01.28.14*
01.12.05.00.06
Фенхель, необроблений
01.28.14*
01.12.05.00.07
Ягоди ялівцю, необроблені
01.28.14*
01.12.05.00.08
Кориця (роду Canella) необроблена
01.28.15
01.12.05.00.09
Гвоздика (плоди цілі) необроблена
01.28.16
01.12.05.00.10
Імбир сушений необроблений
01.28.17
01.12.05.00.11
Ваніль необроблена
01.28.18
01.12.05.00.12
Чебрець сушений
01.28.19*
01.12.05.00.13
Листя лавра благородного сушене
01.28.19*
01.12.05.00.19
Прянощі необроблені інші, н. в. і. у.
01.28.19*
01.12.06
Рослини, що їх використовують переважно в
парфумерії, фармацевтиці чи як інсектициди, фунгіциди тощо
= Сума 01.12.06.01
01.12.06.02
01.12.06.09
01.12.06.01
Рослини ефіроолійні, що їх використовують у
парфумерії, фармацевтиці чи як інсектициди, фунгіциди тощо
= Сума 01.12.06.01.01
01.12.06.01.02
01.12.06.01.03
01.12.06.01.04
01.12.06.01.05
01.12.06.01.06
01.12.06.01.07
01.12.06.01.09
01.12.06.01.01
Коріандр
01.28.30*
01.12.06.01.02
Шавлія
01.28.30*
01.12.06.01.03
М'ята
01.28.30*
01.12.06.01.04
Лаванда
01.28.30*
01.12.06.01.05
Троянда
01.28.30*
01.12.06.01.06
Фенхель
01.28.30*
01.12.06.01.07
Кмин
01.28.30*
01.12.06.01.09
Рослини ефіроолійні інші, н. в. і. у.
01.28.30*
01.12.06.02
Рослини лікарські
= Сума 01.12.06.02.01
01.12.06.02.02
01.12.06.02.03
01.12.06.02.04
01.12.06.02.05
01.12.06.02.06
01.12.06.02.07
01.12.06.02.08
01.12.06.02.09
01.12.06.02.01
Ромашка
01.28.30*
01.12.06.02.02
Безсмертник
01.28.30*
01.12.06.02.03
Валеріана
01.28.30*
01.12.06.02.04
Череда
01.28.30*
01.12.06.02.05
Собача кропива
01.28.30*
01.12.06.02.06
Нагідки
01.28.30*
01.12.06.02.07
Шипшина
01.28.30*
01.12.06.02.08
Насіння гарбузів
01.28.30*
01.12.06.02.09
Рослини лікарські інші, н. в. і. у.
01.28.30*
01.12.06.09
Рослини, що їх використовують переважно в
парфумерії, фармацевтиці чи як інсектициди, фунгіциди тощо, н. в.
і. у.
01.12.06.09.00
Рослини, що їх використовують переважно в
парфумерії, фармацевтиці чи як інсектициди, фунгіциди тощо, н. в.
і. у.
01.28.30*
01.12.07
Тютюн і махорка необроблені
01.12.07.00
Тютюн і махорка необроблені
= Сума 01.12.07.00.01
01.12.07.00.02
01.12.07.00.01
Тютюн необроблений
01.15.10*
01.12.07.00.02
Махорка необроблена
01.15.10*
01.12.08
Коріння цикорію
01.12.08.00
Коріння цикорію
01.12.08.00.00
Коріння цикорію
01.19.39*
01.12.09
Шишки хмелю
01.12.09.00
Шишки хмелю
01.12.09.00.00
Шишки хмелю
01.28.20
01.12.10
Рослини енергетичні
01.12.10.00
Рослини енергетичні
01.12.10.00.00
Рослини енергетичні
01.19.39*
01.12.19
Культури технічні інші, н. в. і. у.
01.12.19.00
Культури технічні інші, н. в. і. у.
01.12.19.00.00
Культури технічні інші, н. в. і. у.
01.19.39*
01.13
Коренеплоди та бульбоплоди, культури овочеві та
баштанні продовольчі, гриби
= Сума 01.13.01
01.13.02
01.13.03
01.13.04
01.13.05
01.13.06
01.13.01
Коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом
крохмалю та інуліну
01.13.01.00
Коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом
крохмалю та інуліну
= Сума 01.13.01.00.01
01.13.01.00.02
01.13.01.00.03
01.13.01.00.04
01.13.01.00.09
01.13.01.00.01
Картопля
01.13.51
01.13.01.00.02
Картопля солодка
01.13.52
01.13.01.00.03
Маніок
01.13.53
01.13.01.00.04
Таро (колозія)
01.13.54
01.13.01.00.09
Коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом
крохмалю та інуліну інші, н. в. і. у.
01.13.59
01.13.02
Культури овочеві
= Сума 01.13.02.01
01.13.02.02
01.13.02.03
01.13.02.04
01.13.02.05
01.13.02.09
01.13.02.01
Овочі листкові та стеблові
= Сума 01.13.02.01.01
01.13.02.01.02
01.13.02.01.03
01.13.02.01.04
01.13.02.01.05
01.13.02.01.06
01.13.02.01.07
01.13.02.01.08
01.13.02.01.09
01.13.02.01.10
01.13.02.01.19
01.13.02.01.01
Спаржа
01.13.11
01.13.02.01.02
Капуста
= Сума 01.13.02.01.02.1
01.13.02.01.02.2
01.13.02.01.02.3
01.13.02.01.02.4
01.13.02.01.02.5
01.13.02.01.02.6
01.13.02.01.02.9
01.13.12
01.13.13
01.13.02.01.02.1
Капуста цвітна та капуста броколі
01.13.13
01.13.02.01.02.2
Капуста головчаста
01.13.02.01.02.3
Капуста брюссельська
01.13.02.01.02.4
Капуста савойська
01.13.02.01.02.5
Капуста пекінська
01.13.02.01.02.6
Капуста кольрабі
01.13.02.01.02.9
Капуста інша, н. в. і. у.
01.13.02.01.03
Салат-латук
01.13.14
01.13.02.01.04
Цикорій
01.13.15
01.13.02.01.05
Шпинат
01.13.16
01.13.02.01.06
Артишок
01.13.17
01.13.02.01.07
Салат качанний
01.13.19*
01.13.02.01.08
Крес-салат
01.13.19*
01.13.02.01.09
Салат інший
01.13.19*
01.13.02.01.10
Овочі зелені
= Сума 01.13.02.01.10.1
01.13.02.01.10.2
01.13.02.01.10.3
01.13.02.01.10.4
01.13.02.01.10.5
01.13.02.01.10.6
01.13.02.01.10.9
01.13.19*
01.13.02.01.10.1
Кріп
01.13.02.01.10.2
Петрушка листкова
01.13.02.01.10.3
Селера листкова та стеблова
01.13.02.01.10.4
Базилік
01.13.02.01.10.5
Ревінь
01.13.02.01.10.6
Щавель
01.13.02.01.10.9
Овочі зелені інші, н. в. і. у.
01.13.02.01.19
Овочі листкові та стеблові інші, н. в. і. у.
01.13.19*
01.13.02.02
Овочі плодові
= Сума 01.13.02.02.01
01.13.02.02.02
01.13.02.02.03
01.13.02.02.04
01.13.02.02.05
01.13.02.02.06
01.13.02.02.07
01.13.02.02.08
01.13.02.02.09
01.13.02.02.19
01.13.02.02.01
Перець стручковий солодкий
01.13.31*
01.13.02.02.02
Перець стручковий гіркий свіжий
01.13.31*
01.13.02.02.03
Огірки та корнішони
01.13.32
01.13.02.02.04
Баклажани
01.13.33
01.13.02.02.05
Помідори
01.13.34
01.13.02.02.06
Гарбузи столові
01.13.39*
01.13.02.02.07
Кабачки столові
01.13.39*
01.13.02.02.08
Кукурудза цукрова
01.13.39*
01.13.02.02.09
Патисони
01.13.39*
01.13.02.02.19
Овочі плодові інші, н. в. і. у.
01.13.39*
01.13.02.03
Овочі цибулинні
= Сума 01.13.02.03.01
01.13.02.03.02
01.13.02.03.09
01.13.02.03.01
Часник
01.13.42
01.13.02.03.02
Цибуля
= Сума 01.13.02.03.02.1
01.13.02.03.02.2
01.13.43
01.13.02.03.02.1
Цибуля ріпчаста
01.13.02.03.02.2
Цибуля шалот
01.13.02.03.09
Цибуля порей та овочі цибулинні інші, н. в. і.
у.
01.13.44
01.13.02.04
Овочі бобові зелені
= Сума 01.13.02.04.01
01.13.02.04.02
01.13.02.04.03
01.13.02.04.04
01.13.02.04.09
01.13.02.04.01
Квасоля зелена
01.11.61
01.13.02.04.02
Горох зелений
01.11.62
01.13.02.04.03
Боби зелені
01.11.69*
01.13.02.04.04
Сочевиця зелена
01.11.69*
01.13.02.04.09
Овочі бобові зелені інші, н. в. і. у.
01.11.69*
01.13.02.05
Овочі коренеплідні
= Сума 01.13.02.05.01
01.13.02.05.02
01.13.02.05.03
01.13.02.05.04
01.13.02.05.05
01.13.02.05.06
01.13.02.05.07
01.13.02.05.08
01.13.02.05.09
01.13.02.05.10
01.13.02.05.19
01.13.02.05.01
Морква столова
01.13.41*
01.13.02.05.02
Ріпа
01.13.41*
01.13.02.05.03
Буряк столовий
01.13.49*
01.13.02.05.04
Селера коренева
01.13.49*
01.13.02.05.05
Петрушка коренева
01.13.49*
01.13.02.05.06
Пастернак
01.13.49*
01.13.02.05.07
Редька
01.13.49*
01.13.02.05.08
Редиска
01.13.49*
01.13.02.05.09
Бруква
01.13.49*
01.13.02.05.10
Хрін звичайний
01.13.49*
01.13.02.05.19
Овочі коренеплідні інші, н. в. і. у.
01.13.49*
01.13.02.09
Овочі інші свіжі, н. в. і. у.
01.13.02.09.00
Овочі інші свіжі, н. в. і. у.
01.13.90
01.13.03
Культури овочеві коренеплідні маточні
01.13.03.00
Культури овочеві коренеплідні маточні
01.13.03.00.00
Культури овочеві коренеплідні маточні
01.13.49*
01.13.04
Культури баштанні продовольчі
01.13.04.00
Культури баштанні продовольчі
= Сума 01.13.04.00.01
01.13.04.00.02
01.13.04.00.01
Кавуни
01.13.21
01.13.04.00.02
Дині
01.13.29*
01.13.05
Насіння культур овочевих і культур баштанних
продовольчих
= Сума 01.13.05.01
01.13.05.02
01.13.05.01
Насіння культур овочевих, крім насіння буряку
кормового
= Сума 01.13.05.01.01
01.13.05.01.02
01.13.05.01.03
01.13.05.01.01
Насіння культур овочевих однорічних
= Сума 01.13.05.01.01.1
01.13.05.01.01.2
01.13.05.01.01.9
01.13.60*
01.13.05.01.01.1
Насіння гороху зеленого
01.13.05.01.01.2
Цибуля сіянка
01.13.05.01.01.9
Насіння культур овочевих однорічних, н. в. і.
у.
01.13.05.01.02
Насіння культур овочевих дворічних
01.13.60*
01.13.05.01.03
Насіння культур овочевих багаторічних
01.13.60*
01.13.05.02
Насіння культур баштанних продовольчих
01.13.05.02.00
Насіння культур баштанних продовольчих
01.13.60*
01.13.06
Гриби та трюфелі
= Сума 01.13.06.01
01.13.06.02
01.13.06.01
Гриби
= Сума 01.13.06.01.01
01.13.06.01.02
01.13.06.01.03
01.13.06.01.04
01.13.06.01.09
01.13.06.01.01
Гриби печериці
01.13.80*
01.13.06.01.02
Гриби гливи
01.13.80*
01.13.06.01.03
Гриби білі
01.13.80*
01.13.06.01.04
Гриби опеньки
01.13.80*
01.13.06.01.09
Гриби інші, н. в. і. у.
01.13.80*
01.13.06.02
Трюфелі
01.13.06.02.00
Трюфелі
01.13.80*
01.14
Культури кормові
= Сума 01.14.01
01.14.02
01.14.01
Культури кормові, крім насіння та маточників
кормових культур
= Сума 01.14.01.01
01.14.01.02
01.14.01.03
01.14.01.09
01.14.01.01
Культури кормові коренеплідні
= Сума 01.14.01.01.01
01.14.01.01.02
01.14.01.01.03
01.14.01.01.09
01.14.01.01.01
Коренеплоди буряку кормового
01.19.10*
01.14.01.01.02
Коренеплоди буряку цукрового кормового
01.19.10*
01.14.01.01.03
Коренеплоди брукви та турнепсу
01.19.10*
01.14.01.01.09
Коренеплоди кормові інші, н. в. і. у.
01.19.10*
01.14.01.02
Культури кормові інші
= Сума 01.14.01.02.01
01.14.01.02.02
01.14.01.02.03
01.14.01.02.04
01.14.01.02.01
Культури баштанні кормові
01.19.10*
01.14.01.02.02
Кукурудза кормова
= Сума 01.14.01.02.02.1
01.14.01.02.02.2
01.19.10*
01.14.01.02.02.1
Силос із кукурудзи кормової
01.14.01.02.02.2
Корм зелений, сінаж із кукурудзи кормової
01.14.01.02.03
Трави однорічні
= Сума 01.14.01.02.03.1
01.14.01.02.03.2
01.14.01.02.03.3
01.19.10*
01.14.01.02.03.1
Сіно з трав однорічних
01.14.01.02.03.2
Корм зелений, сінаж, силос, трав'яне борошно з
трав однорічних
01.14.01.02.03.3
Зелена маса трав однорічних на випас
01.14.01.02.04
Трави багаторічні
= Сума 01.14.01.02.04.1
01.14.01.02.04.2
01.14.01.02.04.3
01.19.10*
01.14.01.02.04.1
Сіно з трав багаторічних
01.14.01.02.04.2
Корм зелений, сінаж, силос, трав'яне борошно з
трав багаторічних
01.14.01.02.04.3
Зелена маса трав багаторічних на випас
01.14.01.03
Сіножаті та пасовища
= Сума 01.14.01.03.01
01.14.01.03.02
01.14.01.03.03
01.14.01.03.01
Сіножаті
= Сума 01.14.01.03.01.1
01.14.01.03.01.2
01.19.10*
01.14.01.03.01.1
Сіно із сіножатей
01.14.01.03.01.2
Корм зелений, сінаж, силос, трав'яне борошно із
сіножатей
01.14.01.03.02
Пасовища культивовані
= Сума 01.14.01.03.02.1
01.14.01.03.02.2
01.19.10*
01.14.01.03.02.1
Сіно з пасовищ культивованих
01.14.01.03.02.2
Корм зелений, сінаж, силос, трав'яне борошно з
пасовищ культивованих
01.14.01.03.03
Пасовища природні
= Сума 01.14.01.03.03.1
01.14.01.03.03.2
01.19.10*
01.14.01.03.03.1
Сіно з пасовищ природних
01.14.01.03.03.2
Корм зелений, сінаж, силос, трав'яне борошно з
пасовищ природних
01.14.01.09
Культури кормові інші, н. в. і. у.
01.14.01.09.00
Культури кормові інші, н. в. і. у.
= Сума 01.14.01.09.00.1
01.14.01.09.00.2
01.14.01.09.00.3
01.14.01.09.00.4
01.14.01.09.00.9
01.19.10*
01.14.01.09.00.1
Силос із культур зернових і бобових
01.14.01.09.00.2
Силос із сорго
01.14.01.09.00.3
Силос із капусти кормової
01.14.01.09.00.4
Гичка коренеплодів кормових
01.14.01.09.00.9
Культури кормові інші, н. в. і. у.
01.14.02
Насіння та маточники культур кормових
= Сума 01.14.02.01
01.14.02.02
01.14.02.01
Насіння буряку кормового, насіння культур
кормових інших
= Сума 01.14.02.01.01
01.14.02.01.02
01.14.02.01.03
01.14.02.01.04
01.14.02.01.09
01.14.02.01.01
Насіння буряку кормового
01.19.31*
01.14.02.01.02
Насіння культур баштанних кормових
01.19.31*
01.14.02.01.03
Насіння трав однорічних
= Сума 01.14.02.01.03.1
01.14.02.01.03.9
01.19.31*
01.14.02.01.03.1
Насіння трави суданської
01.14.02.01.03.9
Насіння трав однорічних інших, н. в. і. у.
01.14.02.01.04
Насіння трав багаторічних
= Сума 01.14.02.01.04.1
01.14.02.01.04.2
01.14.02.01.04.3
01.14.02.01.04.4
01.14.02.01.04.5
01.14.02.01.04.9
01.19.31*
01.14.02.01.04.1
Насіння люцерни
01.14.02.01.04.2
Насіння конюшини
01.14.02.01.04.3
Насіння еспарцету
01.14.02.01.04.4
Насіння трав лукопасовищних
01.14.02.01.04.5
Насіння трав злакових
01.14.02.01.04.9
Насіння трав багаторічних інших, н. в. і. у.
01.14.02.01.09
Насіння культур кормових інших, н. в. і. у.
01.19.31*
01.14.02.02
Коренеплоди кормові маточні
01.14.02.02.00
Коренеплоди кормові маточні
01.19.10*
01.15
Квіти зрізані та квіти в бутонах; насіння
квітів
= Сума 01.15.01
01.15.02
01.15.01
Квіти зрізані та квіти в бутонах
01.15.01.00
Квіти зрізані та квіти в бутонах
= Сума 01.15.01.00.01
01.15.01.00.02
01.15.01.00.03
01.15.01.00.04
01.15.01.00.05
01.15.01.00.06
01.15.01.00.07
01.15.01.00.08
01.15.01.00.09
01.15.01.00.01
Троянда
01.19.21*
01.15.01.00.02
Гвоздика
01.19.21*
01.15.01.00.03
Тюльпан
01.19.21*
01.15.01.00.04
Хризантема
01.19.21*
01.15.01.00.05
Лілія
01.19.21*
01.15.01.00.06
Півонія
01.19.21*
01.15.01.00.07
Гладіолус
01.19.21*
01.15.01.00.08
Айстра
01.19.21*
01.15.01.00.09
Квіти зрізані та квіти в бутонах інші, н. в. і.
у.
01.19.21*
01.15.02
Насіння квітів
01.15.02.00
Насіння квітів
01.15.02.00.00
Насіння квітів
01.19.22
01.16
Рослини в горщиках, ящиках тощо; матеріал
посадковий: рослини живі, цибулини, бульби та корені, живці та
вусики; міцелій грибів
= Сума 01.16.01
01.16.02
01.16.01
Рослини в горщиках, ящиках тощо
01.16.01.00
Рослини в горщиках, ящиках тощо
01.16.01.00.00
Рослини в горщиках, ящиках тощо
01.30.10*
01.16.02
Матеріал посадковий: рослини живі, цибулини,
бульби та корені, живці та вусики; міцелій грибів
= Сума 01.16.02.01
01.16.02.02
01.16.02.03
01.16.02.04
01.16.02.05
01.16.02.06
01.16.02.07
01.16.02.01
Розсада культур овочевих та баштанних
= Сума 01.16.02.01.01
01.16.02.01.02
01.16.02.01.01
Розсада культур овочевих
01.30.10*
01.16.02.01.02
Розсада культур баштанних
01.30.10*
01.16.02.02
Матеріал посадковий культур квіткових
= Сума 01.16.02.02.01
01.16.02.02.02
01.16.02.02.03
01.16.02.02.01
Розсада квітів
01.30.10*
01.16.02.02.02
Цибулини, бульби, кореневі бульби, бульбоцибулини
квітів
01.30.10*
01.16.02.02.03
Саджанці квіткових насаджень
01.30.10*
01.16.02.03
Матеріал посадковий культур плодових
= Сума 01.16.02.03.01
01.16.02.03.02
01.16.02.03.03
01.16.02.03.04
01.16.02.03.01
Сіянці культур плодових
01.30.10*
01.16.02.03.02
Живці культур плодових
01.30.10*
01.16.02.03.03
Підщепи культур плодових
01.30.10*
01.16.02.03.04
Саджанці культур плодових
01.30.10*
01.16.02.04
Матеріал посадковий культур ягідних
= Сума 01.16.02.04.01
01.16.02.04.02
01.16.02.04.03
01.16.02.04.01
Саджанці культур ягідних
01.30.10*
01.16.02.04.02
Вуса суниці
01.30.10*
01.16.02.04.03
Розсада культур ягідних
= Сума 01.16.02.04.03.1
01.16.02.04.03.2
01.16.02.04.03.3
01.16.02.04.03.9
01.30.10*
01.16.02.04.03.1
Розсада суниці та полуниці
01.16.02.04.03.2
Розсада журавлини
01.16.02.04.03.3
Розсада лохини
01.16.02.04.03.9
Розсада культур ягідних інших, н. в. і. у.
01.16.02.05
Матеріал посадковий винограду
= Сума 01.16.02.05.01
01.16.02.05.02
01.16.02.05.01
Живці (чубуки) виноградної лози
01.30.10*
01.16.02.05.02
Саджанці винограду
01.30.10*
01.16.02.06
Матеріал посадковий рослин інших, н. в. і. у.
= Сума 01.16.02.06.01
01.16.02.06.02
01.16.02.06.03
01.16.02.06.04
01.16.02.06.09
01.16.02.06.01
Сіянці насаджень інших
01.30.10*
01.16.02.06.02
Живці, черешки насаджень інших
= Сума 01.16.02.06.02.1
01.16.02.06.02.2
01.16.02.06.02.9
01.30.10*
01.16.02.06.02.1
Черешки лаванди
01.16.02.06.02.2
Черешки хмелю
01.16.02.06.02.9
Живці, черешки насаджень інших, н. в. і. у.
01.16.02.06.03
Підщепи насаджень інших
01.30.10*
01.16.02.06.04
Саджанці насаджень інших
= Сума 01.16.02.10.04.1
01.16.02.10.04.2
01.16.02.10.04.9
01.30.10*
01.16.02.06.04.1
Саджанці насаджень декоративних
01.16.02.06.04.2
Саджанці хмелю
01.16.02.06.04.9
Саджанці насаджень інших, н. в. і. у.
01.16.02.06.09
Матеріал посадковий інший, н. в. і. у.
= Сума 01.16.02.06.09.1
01.16.02.06.09.9
01.30.10*
01.16.02.06.09.1
Дернина
01.16.02.06.09.9
Матеріал посадковий інший, н. в. і. у.
01.16.02.07
Міцелій грибів і грибні спори
= Сума 01.16.02.07.01
01.16.02.07.02
01.16.02.07.01
Міцелій грибів
01.30.10*
01.16.02.07.02
Грибні спори
01.30.10*
01.19
Сировина рослинна інша
01.19.00
Сировина рослинна інша
= Сума 01.19.00.01
01.19.00.02
01.19.00.09
01.19.00.01
Солома та полова культур зернових
01.19.00.01.00
Солома та полова культур зернових
01.11.50
01.19.00.02
Матеріали рослинного походження, що їх
використовують переважно для плетіння, набивання, фарбування чи
дублення
01.19.00.02.00
Матеріали рослинного походження, що їх
використовують переважно для плетіння, набивання, фарбування чи
дублення
01.29.30
01.19.00.09
Сировина рослинна інша, н. в. і. у.
01.19.00.09.00
Сировина рослинна інша, н. в. і. у.
01.19.39*
01.2
Культури багаторічні
= Сума 01.21
01.22
01.23
01.24
01.25
01.26
01.27
01.2
01.21
Плоди культур плодових
= Сума 01.21.01
01.21.02
01.21.03
01.21.01
Плоди культур зерняткових
01.21.01.00
Плоди культур зерняткових
= Сума 01.21.01.00.01
01.21.01.00.02
01.21.01.00.03
01.21.01.00.09
01.21.01.00.01
Яблука
01.24.10
01.21.01.00.02
Груші
01.24.21
01.21.01.00.03
Айва
01.24.22
01.21.01.00.09
Плоди культур зерняткових інших, н. в. і. у.
01.24.29*
01.21.02
Плоди культур кісточкових
01.21.02.00
Плоди культур кісточкових
= Сума 01.21.02.00.01
01.21.02.00.02
01.21.02.00.03
01.21.02.00.04
01.21.02.00.05
01.21.02.00.06
01.21.02.00.07
01.21.02.00.09
01.21.02.00.01
Абрикоси
01.24.23
01.21.02.00.02
Вишні, черешні
= Сума 01.21.02.00.02.1
01.21.02.00.02.2
01.24.24
01.21.02.00.02.1
Вишні
01.21.02.00.02.2
Черешні
01.21.02.00.03
Персики та нектарини
= Сума 01.21.02.00.03.1
01.21.02.00.03.2
01.24.25
01.24.26
01.21.02.00.03.1
Персики
01.21.02.00.03.2
Нектарини
01.21.02.00.04
Сливи та терен
= Сума 01.21.02.00.04.1
01.21.02.00.04.2
01.24.27
01.24.28
01.21.02.00.04.1
Сливи
01.21.02.00.04.2
Терен
01.21.02.00.05
Алича
01.24.29*
01.21.02.00.06
Барбарис
01.24.29*
01.21.02.00.07
Кизил (дерен справжній)
01.24.29*
01.21.02.00.09
Плоди культур кісточкових інших, н. в. і. у.
01.24.29*
01.21.03
Плоди культур тропічних і субтропічних
01.21.03.00
Плоди культур тропічних і субтропічних
= Сума 01.21.03.00.01
01.21.03.00.02
01.21.03.00.03
01.21.03.00.04
01.21.03.00.05
01.21.03.00.09
01.21.03.00.01
Авокадо
01.22.11
01.21.03.00.02
Банани, плантайни та плоди подібні
01.22.12
01.21.03.00.03
Фініки
01.22.13
01.21.03.00.04
Інжир
01.22.14
01.21.03.00.05
Гранат
01.22.19*
01.21.03.00.09
Плоди культур тропічних і субтропічних інших, н.
в. і. у.
01.22.19*
01.22
Ягоди, горіхи та плоди свіжі інші
= Сума 01.22.01
01.22.02
01.22.03
01.22.01
Ягоди культурні та плоди рослин роду
Vaccinium
= Сума 01.22.01.01
01.22.01.02
01.22.01.01
Ягоди культурні
= Сума 01.22.01.01.01
01.22.01.01.02
01.22.01.01.03
01.22.01.01.04
01.22.01.01.05
01.22.01.01.06
01.22.01.01.07
01.22.01.01.08
01.22.01.01.09
01.22.01.01.10
01.22.01.01.19
01.22.01.01.01
Малина й ожина
= Сума 01.22.01.01.01.1
01.22.01.01.01.2
01.25.12
01.25.19*
01.22.01.01.01.1
Малина
01.22.01.01.01.2
Ожина
01.22.01.01.02
Суниці та полуниці
01.25.13
01.22.01.01.03
Смородина
= Сума 01.22.01.01.03.1
01.22.01.01.03.2
01.25.19*
01.22.01.01.03.1
Смородина чорна
01.22.01.01.03.2
Смородина біла, червона та інша, окрім чорної
01.22.01.01.04
Аґрус
01.25.19*
01.22.01.01.05
Ківі та актинідія
= Сума 01.22.01.01.05.1
01.22.01.01.05.2
01.25.11
01.25.19*
01.22.01.01.05.1
Ківі
01.22.01.01.05.2
Актинідія
01.22.01.01.06
Чорноплідна горобина
01.25.19*
01.22.01.01.07
Обліпиха
01.25.19*
01.22.01.01.08
Шовковиця (ягода тутова)
01.25.19*
01.22.01.01.09
Жимолость
01.25.19*
01.22.01.01.10
Калина звичайна
01.25.19*
01.22.01.01.19
Ягоди культурні інші, н. в. і. у.
01.25.19*
01.22.01.02
Плоди рослин роду Vaccinium
= Сума 01.22.01.02.01
01.22.01.02.02
01.22.01.02.03
01.22.01.02.04
01.22.01.02.09
01.22.01.02.01
Журавлина
01.25.19*
01.22.01.02.02
Чорниця
01.25.19*
01.22.01.02.03
Брусниця
01.25.19*
01.22.01.02.04
Лохина
01.25.19*
01.22.01.02.09
Плоди рослин роду Vaccinium інші, н. в. і. у.
01.25.19*
01.22.02
Горіхи (крім горіхів їстівних дикорослих, арахісу
та горіхів кокосових)
01.22.02.00
Горіхи (крім горіхів їстівних дикорослих, арахісу
та горіхів кокосових)
= Сума 01.22.02.00.01
01.22.02.00.02
01.22.02.00.03
01.22.02.00.04
01.22.02.00.05
01.22.02.00.09
01.22.02.00.01
Мигдаль
01.25.31
01.22.02.00.02
Каштани
01.25.32
01.22.02.00.03
Фундук (ліщина)
01.25.33
01.22.02.00.04
Фісташки
01.25.34
01.22.02.00.05
Горіхи волоські
01.25.35
01.22.02.00.09
Горіхи інші, н. в. і. у.
01.25.39
01.22.03
Плоди свіжі інші, н. в. і. у.
01.22.03.00
Плоди свіжі інші, н. в. і. у.
01.22.03.00.00
Плоди свіжі інші, н. в. і. у.
01.25.90
01.23
Плоди культур цитрусових
01.23.00
Плоди культур цитрусових
01.23.00.00
Плоди культур цитрусових
= Сума 01.23.00.00.01
01.23.00.00.02
01.23.00.00.03
01.23.00.00.04
01.23.00.00.09
01.23.00.00.01
Помело та грейпфрути
01.23.11
01.23.00.00.02
Лимони та лайми
01.23.12
01.23.00.00.03
Апельсини
01.23.13
01.23.00.00.04
Танжерини, мандарини та клементини
01.23.14
01.23.00.00.09
Плоди цитрусових культур інші, н. в. і. у.
01.23.19*
01.24
Виноград
01.24.00
Виноград
01.24.00.00
Виноград
= Сума 01.24.00.00.01
01.24.00.00.02
01.24.00.00.09
01.24.00.00.01
Виноград столовий
= Сума 01.24.00.00.01.1
01.24.00.00.01.2
01.24.00.00.01.3
01.24.00.00.01.9
01.21.11
01.24.00.00.01.1
Виноград сортів столових
01.24.00.00.01.2
Виноград сортів столово-винних
01.24.00.00.01.3
Виноград сортів столово-кишмишних і
кишмишно-столових
01.24.00.00.01.9
Виноград сортів столових інших, н. в. і. у.
01.24.00.00.02
Виноград для виробництва вина
01.21.12*
01.24.00.00.09
Виноград свіжий інший, н. в. і. у.
01.21.12*
01.25
Плоди культур олійних
01.25.00
Плоди культур олійних
01.25.00.00
Плоди культур олійних
= Сума 01.25.00.00.01
01.25.00.00.02
01.25.00.00.09
01.25.00.00.01
Маслини
= Сума 01.25.00.00.01.1
01.25.00.00.01.2
01.26.11
01.26.12
01.25.00.00.01.1
Маслини столові
01.25.00.00.01.2
Маслини для виготовлення оливкової олії
01.25.00.00.02
Горіхи кокосові
01.26.20
01.25.00.00.09
Плоди культур олійних інші, н. в. і. у.
01.26.90
01.26
Культури багаторічні інші
= Сума 01.26.01
01.26.02
01.26.03
01.26.09
01.26.01
Культури для виробництва напоїв
01.26.01.00
Культури для виробництва напоїв
= Сума 01.26.01.00.01
01.26.01.00.02
01.26.01.00.03
01.26.01.00.04
01.26.01.00.09
01.26.01.00.01
Кава в зернах несмажена
01.27.11
01.26.01.00.02
Листя чаю
01.27.12
01.26.01.00.03
Листя мате
01.27.13
01.26.01.00.04
Какао-боби
01.27.14
01.26.01.00.09
Культури для виробництва напоїв, н. в. і. у.
01.27.1*
01.26.02
Каучук натуральний
01.26.02.00
Каучук натуральний
01.26.02.00.00
Каучук натуральний
01.29.10
01.26.03
Дерева різдвяні зрізані
01.26.03.00
Дерева різдвяні зрізані
01.26.03.00.00
Дерева різдвяні зрізані
01.29.20
01.26.09
Культури багаторічні інші, н. в. і. у.
01.26.09.00
Культури багаторічні інші, н. в. і. у.
01.26.09.00.00
Культури багаторічні інші, н. в. і. у.
01.29.30
01.27
Насіння культур плодових, ягідних та інших
насаджень багаторічних
01.27.00
Насіння культур плодових, ягідних та інших
насаджень багаторічних
= Сума 01.27.00.01
01.27.00.
01.27.00.09
01.27.00.01
Насіння культур плодових
01.27.00.01.00
Насіння культур плодових
= Сума 01.27.00.01.00.1
01.27.00.01.00.2
01.27.00.01.00.9
01.25.20
01.27.00.01.00.1
Насіння культур плодових зерняткових
01.27.00.01.00.2
Насіння культур плодових кісточкових
01.27.00.01.00.9
Насіння культур плодових інших, н. в. і. у.
01.27.00.02
Насіння культур ягідних
01.27.00.02.00
Насіння культур ягідних
01.25.11
01.25.12
01.25.13
01.25.19
01.27.00.09
Насіння насаджень багаторічних інших, н. в. і.
у.
01.27.00.09.00
Насіння насаджень багаторічних інших, н. в. і.
у.
02
Продукція тваринництва
02.1
01*
02.1
Тварини сільськогосподарські живі та продукція їх
розведення
= Сума 02.11 02.12
02.13 02.14
02.15 02.16
02.17 02.18
01.4
02.11
Велика рогата худоба жива та продукція її
відтворення
= Сума 02.11.01
02.11.02
02.11.01
Велика рогата худоба жива
02.11.01.00
Велика рогата худоба жива
= Сума 02.11.01.00.01
02.11.01.00.02
02.11.01.00.03
02.11.01.00.04
02.11.01.00.05
02.11.01.00.06
02.11.01.00.07
02.11.01.00.08
02.11.01.00.09
02.11.01.00.10
02.11.01.00.19
02.11.01.00.01
Бугаї-плідники живі
01.42.11*
02.11.01.00.02
Корови живі
= Сума 02.11.01.00.02.1
02.11.01.00.02.2
01.41.10*
01.42.11*
02.11.01.00.02.1
Корови молочних порід живі
02.11.01.00.02.2
Корови м'ясних порід живі
02.11.01.00.03
Воли робочі живі
01.42.11*
02.11.01.00.04
Телята до 1 року живі
= Сума 02.11.01.00.04.1
02.11.01.00.04.2
01.42.12*
02.11.01.00.04.1
Телята до 8 місяців живі
02.11.01.00.04.2
Телята від 8 до 12 місяців живі
02.11.01.00.05
Бички від 1 року до 2 років живі
= Сума 02.11.01.00.05.1
02.11.01.00.05.2
01.42.12*
02.11.01.00.05.1
Бички від 1 року до 2 років кастровані живі
02.11.01.00.05.2
Бички від 1 року до 2 років некастровані живі
02.11.01.00.06
Бички старші 2 років живі
= Сума 02.11.01.00.06.1
02.11.01.00.06.2
01.42.12*
02.11.01.00.06.1
Бички старші 2 років кастровані живі
02.11.01.00.06.2
Бички старші 2 років некастровані живі
02.11.01.00.07
Телиці від 1 року до 2 років живі
= Сума 02.11.01.00.07.1
02.11.01.00.07.9
01.42.12*
02.11.01.00.07.1
Телиці від 1 року до 2 років запліднені живі
02.11.01.00.07.9
Телиці від 1 року до 2 років інші живі
02.11.01.00.08
Телиці старші 2 років живі
= Сума 02.11.01.00.08.1
02.11.01.00.08.9
01.42.12*
02.11.01.00.08.1
Телиці старші 2 років запліднені живі
02.11.01.00.08.9
Телиці старші 2 років інші живі
02.11.01.00.09
Буйволи живі
= Сума 02.11.01.00.09.1
02.11.01.00.09.2
01.42.11*
01.42.12*
02.11.01.00.09.1
Буйволи дорослі живі
02.11.01.00.09.2
Молодняк буйволів живий
02.11.01.00.10
Яки живі
= Сума 02.11.01.00.10.1
02.11.01.00.10.2
01.42.11*
01.42.12*
02.11.01.00.10.1
Яки дорослі живі
02.11.01.00.10.2
Молодняк яків живий
02.11.01.00.19
Велика рогата худоба жива інша, н. в. і. у.
= Сума 02.11.01.00.19.1
02.11.01.00.19.2
01.42.11*
01.42.12*
02.11.01.00.19.1
Велика рогата худоба доросла інша жива
02.11.01.00.19.2
Молодняк великої рогатої худоби іншої живий
02.11.02
Продукція відтворення великої рогатої худоби
02.11.02.00
Продукція відтворення великої рогатої худоби
02.11.02.00.01
Сперма великої рогатої худоби
01.42.20
02.12
Свині живі та продукція їх відтворення
= Сума 02.12.01
02.12.02
02.12.01
Свині живі
02.12.01.00
Свині живі
= Сума 02.12.01.00.01
02.12.01.00.02
02.12.01.00.03
02.12.01.00.04
02.12.01.00.09
02.12.01.00.01
Кнури-плідники живі
01.46.10*
02.12.01.00.02
Свиноматки живі
= Сума 02.12.01.00.02.1
02.12.01.00.02.2
01.46.10*
02.12.01.00.02.1
Свиноматки основні живі
02.12.01.00.02.2
Свиноматки, що перевіряються, живі
02.12.01.00.03
Свині ремонтні старші 4 місяців живі
= Сума 02.12.01.00.03.1
02.12.01.00.03.2
01.46.10*
02.12.01.00.03.1
Хрячки ремонтні старші 4 місяців живі
02.12.01.00.03.2
Свинки ремонтні старші 4 місяців живі
02.12.01.00.04
Поросята живі
= Сума 02.12.01.00.04.1
02.12.01.00.04.2
01.46.10*
02.12.01.00.04.1
Поросята до 2 місяців живі
02.12.01.00.04.2
Поросята від 2 до 4 місяців живі
02.12.01.00.09
Свині живі інші, н. в. і. у.
01.46.10*
02.12.02
Продукція відтворення свиней
02.12.02.00
Продукція відтворення свиней
02.12.02.00.01
Сперма кнурів
01.46.10*
02.13
Вівці та кози живі, продукція їх розведення та
відтворення
= Сума 02.13.01
02.13.02
02.13.03
02.13.01
Вівці та кози живі
= Сума 02.13.01.01
02.13.01.02
02.13.01.01
Вівці живі
= Сума 02.13.01.01.01
02.13.01.01.02
02.13.01.01.03
02.13.01.01.09
02.13.01.01.01
Барани-плідники живі
01.45.11*
02.13.01.01.02
Вівцематки та ярки старші 1 року живі
= Сума 02.13.01.01.02.1
02.13.01.01.02.2
01.45.11*
02.13.01.01.02.1
Вівцематки живі
02.13.01.01.02.2
Ярки старше 1 року живі
02.13.01.01.03
Ягнята до 1 року живі
= Сума 02.13.01.01.03.1
02.13.01.01.03.2
01.45.11*
02.13.01.01.03.1
Ярочки до 1 року живі
02.13.01.01.03.2
Баранчики до 1 року живі
02.13.01.01.09
Вівці живі інші, н. в. і. у.
01.45.11*
02.13.01.02
Кози живі
= Сума 02.13.01.02.01
02.13.01.02.02
02.13.01.02.03
02.13.01.02.09
02.13.01.02.01
Козли-плідники живі
01.45.12*
02.13.01.02.02
Козоматки живі
01.45.12*
02.13.01.02.03
Козенята до 1 року живі
= Сума 02.13.01.02.03.1
02.13.01.02.03.2
01.45.12*
02.13.01.02.03.1
Кізочки до 1 року живі
02.13.01.02.03.2
Козлики до 1 року живі
02.13.01.02.09
Кози інші, н. в. і. у., живі
01.45.12*
02.13.02
Вовна овець і кіз
= Сума 02.13.02.01
02.13.02.02
02.13.02.01
Вовна овець
02.13.02.01.00
Вовна овець
01.45.30*
02.13.02.02
Вовна кіз
02.13.02.02.00
Вовна кіз
= Сума 02.13.02.02.00.1
02.13.02.02.00.2
01.45.30*
02.13.02.02.00.1
Вовна кіз
02.13.02.02.00.2
Пух козячий
02.13.03
Продукція відтворення овець та кіз
02.13.03.00
Продукція відтворення овець та кіз
= Сума 02.13.03.00.01
02.13.03.00.02
02.13.03.00.01
Сперма баранів
01.45.11*
02.13.03.00.02
Сперма козлів
01.45.12*
02.14
Коні та інші тварини родини конячих живі та
продукція їх відтворення
= Сума 02.14.01
02.14.02
02.14.01
Коні та інші тварини родини конячих живі
= Сума 02.14.01.01
02.14.01.02
02.14.01.01
Коні живі
= Сума 02.14.01.01.01
02.14.01.01.02
02.14.01.01.03
02.14.01.01.09
02.14.01.01.01
Жеребці-плідники живі
01.43.11*
02.14.01.01.02
Кобили живі
01.43.11*
02.14.01.01.02.1
Кобили від 3 років і старші живі
02.14.01.01.03
Молодняк коней живий
= Сума 02.14.01.01.03.1
02.14.01.01.03.2
02.14.01.01.03.3
02.14.01.01.03.9
01.43.11*
02.14.01.01.03.1
Кобилки до 3 років живі
02.14.01.01.03.2
Жеребчики до 3 років живі
02.14.01.01.03.3
Лошата до 1 року живі
02.14.01.01.03.9
Молодняк коней інший живий
02.14.01.01.09
Коні живі інші, н. в. і. у.
01.43.11*
02.14.01.02
Віслюки, мули та лошаки, живі
= Сума 02.14.01.02.01
02.14.01.02.02
02.14.01.02.03
02.14.01.02.01
Віслюки живі
= Сума 02.14.01.02.01.1
02.14.01.02.01.2
02.14.01.02.01.3
02.14.01.02.01.9
01.43.12*
02.14.01.02.01.1
Віслюки-плідники живі
02.14.01.02.01.2
Ослиці живі
02.14.01.02.01.3
Молодняк віслюків до 3 років живий
02.14.01.02.01.9
Віслюки живі інші, н. в. і. у.
02.14.01.02.02
Мули живі
01.43.12*
02.14.01.02.03
Лошаки живі
01.43.12*
02.14.02
Продукція відтворення коней та інших тварин
родини конячих
02.14.02.00
Продукція відтворення коней та інших тварин
родини конячих
= Сума 02.14.02.00.01
02.14.02.00.09
02.14.02.00.01
Сперма жеребців
01.43.11*
02.14.02.00.09
Сперма інших тварин родини конячих
01.43.12*
02.15
Молоко від тварин сільськогосподарських усіх
видів сире
02.15.00
Молоко від тварин сільськогосподарських усіх
видів сире
= Сума 02.15.00.01
02.15.00.02
02.15.00.09
02.15.00.01
Молоко великої рогатої худоби сире
= Сума 02.15.00.01.01
02.15.00.01.02
02.15.00.01.03
02.15.00.01.09
02.15.00.01.01
Молоко коров'яче сире
= Сума 02.15.00.01.01.1
02.15.00.01.01.2
01.41.20*
02.15.00.01.01.1
Молоко корів молочних порід сире
02.15.00.01.01.2
Молоко корів м'ясних порід сире
02.15.00.01.02
Молоко буйволиць сире
01.41.20*
02.15.00.01.03
Молоко ячих сире
01.41.20*
02.15.00.01.09
Молоко іншої великої рогатої худоби сире, н. в.
і. у.
01.41.20*
02.15.00.02
Молоко овець та кіз сире
= Сума 02.15.00.02.01
02.15.00.02.02
02.15.00.02.01
Молоко овець сире
01.45.21
02.15.00.02.02
Молоко кіз сире
01.45.22
02.15.00.09
Молоко від тварин сільськогосподарських інших
сире
= Сума 02.15.00.09.01
02.15.00.09.09
02.15.00.09.01
Молоко кобил сире
01.43.11
02.15.00.09.09
Молоко від тварин сільськогосподарських інших
сире, н. в. і. у.
01.43.12
01.44.10
01.49.22*
02.16
Волос тварин
02.16.00
Волос тварин
= Сума 02.16.00.01
02.16.00.02
02.16.00.09
02.16.00.01
Волос великої рогатої худоби
02.16.00.01.00
Волос великої рогатої худоби
01.49.28*
02.16.00.02
Волос коней
02.16.00.02.00
Волос коней
01.49.28*
02.16.00.09
Волос тварин інших, н. в. і. у.
02.16.00.09.00
Волос тварин інших, н. в. і. у.
01.49.28*
02.17
Птиця свійська жива та яйця птиці свійської
= Сума 02.17.01
02.17.02
02.17.01
Птиця свійська жива
= Сума 02.17.01.01
02.17.01.02
02.17.01.03
02.17.01.04
02.17.01.05
02.17.01.09
02.17.01.01
Кури та півні живі
02.17.01.01.00
Кури та півні живі
= Сума 02.17.01.01.00.1
02.17.01.01.00.2
01.47.11
02.17.01.01.00.1
Кури та півні дорослі живі
02.17.01.01.00.2
Молодняк курей живий
02.17.01.02
Індики живі
02.17.01.02.00
Індики живі
= Сума 02.17.01.02.00.1
02.17.01.02.00.2
01.47.12
02.17.01.02.00.1
Індики дорослі живі
02.17.01.02.00.2
Молодняк індиків живий
02.17.01.03
Гуси живі
02.17.01.03.00
Гуси живі
= Сума 02.17.01.03.00.1
02.17.01.03.00.2
01.47.13
02.17.01.03.00.1
Гусаки та гуски дорослі живі
02.17.01.03.00.2
Молодняк гусей живий
02.17.01.04
Качки живі
02.17.01.04.00
Качки живі
= Сума 02.17.01.04.00.1
02.17.01.04.00.2
01.47.14*
02.17.01.04.00.1
Селезні та качки дорослі живі
02.17.01.04.00.2
Молодняк качок живий
02.17.01.05
Цесарки живі
02.17.01.05.00
Цесарки живі
= Сума 02.17.01.05.00.1
02.17.01.05.00.2
01.47.14*
02.17.01.05.00.1
Цісарі та цесарки дорослі живі
02.17.01.05.00.2
Молодняк цесарок живий
02.17.01.09
Птиця свійська інша, жива
= Сума 02.17.01.09.01
02.17.01.09.02
02.17.01.09.03
02.17.01.09.04
02.17.01.09.09
02.17.01.09.01
Індокачки живі
= Сума 02.17.01.09.01.1
02.17.01.09.01.2
01.49.12*
02.17.01.09.01.1
Селезні та індокачки дорослі живі
02.17.01.09.01.2
Молодняк індокачок живий
02.17.01.09.02
Перепілки живі
= Сума 02.17.01.09.02.1
02.17.01.09.02.2
01.49.12*
02.17.01.09.02.1
Перепели та перепілки дорослі живі
02.17.01.09.02.2
Молодняк перепелів живий
02.17.01.09.03
Фазани живі
= Сума 02.17.01.09.03.1
02.17.01.09.03.2
01.49.12*
02.17.01.09.03.1
Фазани дорослі живі
02.17.01.09.03.2
Молодняк фазанів живий
02.17.01.09.04
Страуси живі
= Сума 02.17.01.09.04.1
02.17.01.09.04.2
01.49.12*
02.17.01.09.04.1
Страуси дорослі живі
02.17.01.09.04.2
Молодняк страусів живий
02.17.01.09.09
Птиця свійська жива інша, н. в. і. у.
= Сума 02.17.01.09.09.1
02.17.01.09.09.2
01.49.12*
02.17.01.09.09.1
Птиця свійська доросла жива інша, н. в. і. у.
02.17.01.09.09.2
Молодняк птиці свійської іншої, живий, н. в. і.
у.
02.17.02
Яйця птиці свійської в шкаралупі свіжі
= Сума 02.17.02.01
02.17.02.09
02.17.02.01
Яйця курячі в шкаралупі свіжі
02.17.02.01.00
Яйця курячі в шкаралупі свіжі
= Сума 02.17.02.01.00.1
02.17.02.01.00.9
01.47.21
01.47.23
02.17.02.01.00.1
Яйця курей дорослих (несучок) у шкаралупі
свіжі
02.17.02.01.00.9
Яйця курей інших у шкаралупі свіжі
02.17.02.09
Яйця іншої птиці в шкаралупі свіжі
= Сума 02.17.02.09.01
02.17.02.09.02
02.17.02.09.03
02.17.02.09.04
02.17.02.09.05
02.17.02.09.06
02.17.02.09.07
02.17.02.09.08
02.17.02.09.09
02.17.02.09.01
Яйця індиків у шкаралупі свіжі
01.47.22*
01.47.24*
02.17.02.09.02
Яйця гусей у шкаралупі свіжі
01.47.22*
01.47.24*
02.17.02.09.03
Яйця качок у шкаралупі свіжі
01.47.22*
01.47.24*
02.17.02.09.04
Яйця цесарок у шкаралупі свіжі
01.47.22*
01.47.24*
02.17.02.09.05
Яйця індокачок у шкаралупі свіжі
01.47.22*
01.47.24*
02.17.02.09.06
Яйця перепілок у шкаралупі свіжі
01.47.22*
01.47.24*
02.17.02.09.07
Яйця фазанів у шкаралупі свіжі
01.47.22*
01.47.24*
02.17.02.09.08
Яйця страусів у шкаралупі свіжі
01.47.22*
01.47.24*
02.17.02.09.09
Яйця іншої птиці в шкаралупі свіжі, н. в. і.
у.
01.47.22
01.47.24*
02.18
Тварини сільськогосподарські інші живі та
продукція їх розведення
= Сума 02.18.01
02.18.02
02.18.03
02.18.01
Кролі та тварини хутрові живі
= Сума 02.18.01.01
02.18.01.02
02.18.01.01
Кролі живі
02.18.01.01.00
Кролі живі
= Сума 02.18.01.01.00.1
02.18.01.01.00.2
02.18.01.01.00.3
01.49.11
02.18.01.01.00.1
Кролі дорослі живі
02.18.01.01.00.2
Кролематки живі
02.18.01.01.00.3
Молодняк кролів живий
02.18.01.02
Тварини хутрові живі
= Сума 02.18.01.02.01
02.18.01.02.02
02.18.01.02.03
02.18.01.02.04
02.18.01.02.05
02.18.01.02.06
02.18.01.02.07
02.18.01.02.08
02.18.01.02.09
02.18.01.02.01
Лисиці живі
01.49.19*
02.18.01.02.02
Песці живі
01.49.19*
02.18.01.02.03
Норки живі
01.49.19*
02.18.01.02.04
Нутрії живі
01.49.19*
02.18.01.02.05
Соболі живі
01.49.19*
02.18.01.02.06
Бобри живі
01.49.19*
02.18.01.02.07
Ондатри живі
01.49.19*
02.18.01.02.08
Фретки живі
01.49.19*
02.18.01.02.09
Тварини хутрові живі інші, н. в. і. у.
01.49.19*
02.18.02
Тварини сільськогосподарські інші живі, н. в. і.
у.
02.18.02.00
Тварини сільськогосподарські інші живі, н. в. і.
у.
= Сума 02.18.02.00.01
02.18.02.00.02
02.18.02.00.03
02.18.02.00.04
02.18.02.00.05
02.18.02.00.09
02.18.02.00.01
Бджоли живі
= Сума 02.18.02.00.01.1
02.18.02.00.01.2
02.18.02.00.01.3
01.49.19*
02.18.02.00.01.1
Бджолосім'ї
02.18.02.00.01.2
Бджолопакети (рій)
02.18.02.00.01.3
Матка бджолина
02.18.02.00.02
Рептилії (у т. ч. змії та черепахи), розведені на
фермах, живі
01.49.13
02.18.02.00.03
Олені живі
01.49.19*
02.18.02.00.04
Хробаки каліфорнійські та вермикультури інші
(крім морських)
01.49.19*
02.18.02.00.05
П'явки, розведені на фермах, живі
01.49.19*
02.18.02.00.09
Тварини сільськогосподарські живі інші, н. в. і.
у.
01.49.19*
01.44.10*
02.18.03
Продукція тваринного походження інша
02.18.03.00
Продукція тваринного походження інша
= Сума 02.18.03.00.01
02.18.03.00.02
02.18.03.00.03
02.18.03.00.04
02.18.03.00.05
02.18.03.00.06
02.18.03.00.07
02.18.03.00.08
02.18.03.00.09
02.18.03.00.10
02.18.03.00.11
02.18.03.00.12
02.18.03.00.19
02.18.03.00.01
Мед натуральний
01.49.21
02.18.03.00.02
Равлики живі (крім равликів морських)
01.49.23*
02.18.03.00.03
Продукція тваринного походження їстівна інша, н.
в. і. у.
01.49.24
02.18.03.00.04
Грена
01.49.2*
02.18.03.00.05
Кокони шовкопряда, придатні для розмотування
01.49.25
02.18.03.00.06
Віск і спермацет комах, очищені або неочищені,
забарвлені або незабарвлені
= Сума 02.18.03.00.06.1
02.18.03.00.06.2
02.18.03.00.06.3
01.49.26
02.18.03.00.06.1
Віск бджолиний
02.18.03.00.06.2
Віск комах
02.18.03.00.06.3
Спермацет комах
02.18.03.00.07
Ембріони сільськогосподарських тварин для
розмноження
01.49.27
02.18.03.00.08
Гній тварин сільськогосподарських і послід птиці
свійської необроблені
= Сума 02.18.03.00.08.1
02.18.03.00.08.2
02.18.03.00.08.3
02.18.03.00.08.4
02.18.03.00.08.5
02.18.03.00.08.6
01.49.28*
02.18.03.00.08.1
Гній великої рогатої худоби необроблений
02.18.03.00.08.2
Гній свиней необроблений
02.18.03.00.08.3
Гній овець і кіз необроблений
02.18.03.00.08.4
Гній коней та інших тварин родини конячих
необроблений
02.18.03.00.08.5
Гній тварин сільськогосподарських інших
необроблений
02.18.03.00.08.6
Послід птиці свійської необроблений
02.18.03.00.09
Шкури тварин хутрових сирі, крім шкур ягнят
(смушок)
= Сума 02.18.03.00.09.1
02.18.03.00.09.2
02.18.03.00.09.3
02.18.03.00.09.4
02.18.03.00.09.5
02.18.03.00.09.6
02.18.03.00.09.7
02.18.03.00.09.8
02.18.03.00.09.9
01.49.31
02.18.03.00.09.1
Шкури лисиць сирі
01.49.31*
02.18.03.00.09.2
Шкури песців сирі
01.49.31*
02.18.03.00.09.3
Шкури норок сирі
01.49.31*
02.18.03.00.09.4
Шкури нутрій сирі
01.49.31*
02.18.03.00.09.5
Шкури соболів сирі
01.49.31*
02.18.03.00.09.6
Шкури бобрів сирі
01.49.31*
02.18.03.00.09.7
Шкури ондатр сирі
01.49.31*
02.18.03.00.09.8
Шкури фреток сирі
01.49.31*
02.18.03.00.09.9
Шкури тварин хутрових інших сирі
01.49.31*
02.18.03.00.10
Шкури кролів сирі
01.49.31*
02.18.03.00.11
Шкури ягнят сирі (смушки)
01.49.32
02.18.03.00.12
Шкури тварин інших необроблені (сирі або
консервовані, але не оброблені іншим способом)
= Сума 02.18.03.00.12.1
02.18.03.00.12.2
02.18.03.00.12.3
02.18.03.00.12.4
02.18.03.00.12.5
02.18.03.00.12.9
01.49.39
02.18.03.00.12.1
Шкури великої рогатої худоби необроблені (сирі
або консервовані, але не оброблені іншим способом)
02.18.03.00.12.2
Шкури коней та інших тварин родини конячих
необроблені (сирі або консервовані, але не оброблені іншим
способом)
02.18.03.00.12.3
Шкури овець і кіз необроблені (сирі або
консервовані, але не оброблені іншим способом)
02.18.03.00.12.4
Шкури свиней необроблені (сирі або консервовані,
але не оброблені іншим способом)
02.18.03.00.12.5
Шкіра плазунів необроблена (сира або
консервована, але не оброблена іншим способом)
02.18.03.00.12.9
Шкури тварин інших необроблені, н. в. і. у. (сирі
або консервовані, але не оброблені іншим способом)
02.18.03.00.19
Продукція тваринного походження неїстівна інша,
н. в. і. у.
01.49.28*
03
Послуги в рослинництві та тваринництві (крім
послуг ветеринарних)
= Сума 03.1
03.2
03.3
03.4
03.1
Послуги допоміжні в рослинництві
= Сума 03.11
03.12
03.13
03.14
03.15
03.16
03.17
03.19
03.11
Послуги з передпосівної підготовки полів
03.11.00
Послуги з передпосівної підготовки полів
03.11.00.00
Послуги з передпосівної підготовки полів
03.11.00.00.00
Послуги з передпосівної підготовки полів
01.61.10*
03.12
Послуги з сівби та садіння, вирощування,
удобрювання культур сільськогосподарських
03.12.00
Послуги з сівби та садіння, вирощування,
удобрювання культур сільськогосподарських
03.12.00.00
Послуги з сівби та садіння, вирощування,
удобрювання культур сільськогосподарських
03.12.00.00.00
Послуги з сівби та садіння, вирощування,
удобрювання культур сільськогосподарських
01.61.10*
03.13
Послуги з обприскування культур
сільськогосподарських, у т. ч. з повітря
03.13.00
Послуги з обприскування культур
сільськогосподарських, у т. ч. з повітря
03.13.00.00
Послуги з обприскування культур
сільськогосподарських, у т. ч. з повітря
03.13.00.00.00
Послуги з обприскування культур
сільськогосподарських, у т. ч. з повітря
01.61.10*
03.14
Послуги з обрізання дерев плодових і
виноградників
03.14.00
Послуги з обрізання дерев плодових і
виноградників
03.14.00.00
Послуги з обрізання дерев плодових і
виноградників
03.14.00.00.00
Послуги з обрізання дерев плодових і
виноградників
01.61.10*
03.15
Послуги зі збирання врожаю
03.15.00
Послуги зі збирання врожаю
03.15.00.00
Послуги зі збирання врожаю
03.15.00.00.00
Послуги зі збирання врожаю
01.61.10*
03.16
Послуги з надання сільськогосподарської техніки
разом із обслуговувальним персоналом
03.16.00
Послуги з надання сільськогосподарської техніки
разом із обслуговувальним персоналом
03.16.00.00
Послуги з надання сільськогосподарської техніки
разом із обслуговувальним персоналом
03.16.00.00.00
Послуги з надання сільськогосподарської техніки
разом із обслуговувальним персоналом
01.61.10*
03.17
Послуги з експлуатації сільськогосподарського
зрошувального устаткування
03.17.00
Послуги з експлуатації сільськогосподарського
зрошувального устаткування
03.17.00.00
Послуги з експлуатації сільськогосподарського
зрошувального устаткування
03.17.00.00.00
Послуги з експлуатації сільськогосподарського
зрошувального устаткування
01.61.10*
03.19
Послуги допоміжні в рослинництві інші, н. в. і.
у.
03.19.00
Послуги допоміжні в рослинництві інші, н. в. і.
у.
03.19.00.00
Послуги допоміжні в рослинництві інші, н. в. і.
у.
03.19.00.00.00
Послуги допоміжні в рослинництві інші, н. в. і.
у.
01.61.10*
03.2
Послуги допоміжні у тваринництві
= Сума 03.21
03.22
03.23
03.24
03.25
03.26
03.29
03.21
Послуги зі стимулювання розведення та зростання
продуктивності тварин
03.21.00
Послуги зі стимулювання розведення та зростання
продуктивності тварин
03.21.00.00
Послуги зі стимулювання розведення та зростання
продуктивності тварин
03.21.00.00.00
Послуги зі стимулювання розведення та зростання
продуктивності тварин
01.62.10*
03.22
Послуги з обстеження стану стада, перегону та
випасу тварин сільськогосподарських, вихолощування свійської птиці,
сортування яєць тощо
03.22.00
Послуги з обстеження стану стада, перегону та
випасу тварин сільськогосподарських, вихолощування свійської птиці,
сортування яєць тощо
03.22.00.00
Послуги з обстеження стану стада, перегону та
випасу тварин сільськогосподарських, вихолощування свійської птиці,
сортування яєць тощо
03.22.00.00.00
Послуги з обстеження стану стада, перегону та
випасу тварин сільськогосподарських, вихолощування свійської птиці,
сортування яєць тощо
01.62.10*
03.23
Послуги зі стриження овець
03.23.00
Послуги зі стриження овець
03.23.00.00
Послуги зі стриження овець
03.23.00.00.00
Послуги зі стриження овець
01.62.10*
03.24
Послуги з утримання і догляду за тваринами
сільськогосподарськими
03.24.00
Послуги з утримання і догляду за тваринами
сільськогосподарськими
03.24.00.00
Послуги з утримання і догляду за тваринами
сільськогосподарськими
03.24.00.00.00
Послуги з утримання і догляду за тваринами
сільськогосподарськими
01.62.10*
03.25
Послуги з очищення тваринницьких приміщень
03.25.00
Послуги з очищення тваринницьких приміщень
03.25.00.00
Послуги з очищення тваринницьких приміщень
03.25.00.00.00
Послуги з очищення тваринницьких приміщень
01.62.10*
03.26
Послуги із запліднення тварин
сільськогосподарських
03.26.00
Послуги із запліднення тварин
сільськогосподарських
03.26.00.00
Послуги із запліднення тварин
сільськогосподарських
03.26.00.00.00
Послуги із запліднення тварин
сільськогосподарських
01.62.10*
03.29
Послуги допоміжні у тваринництві інші, н. в. і.
у.
03.29.00
Послуги допоміжні у тваринництві інші, н. в. і.
у.
03.29.00.00
Послуги допоміжні у тваринництві інші, н. в. і.
у.
03.29.00.00.00
Послуги допоміжні у тваринництві інші, н. в. і.
у.
01.62.10*
03.3
Послуги післяврожайні
= Сума 03.31
03.39
03.31
Послуги з підготування сільськогосподарських
культур до первісної реалізації
03.31.00
Послуги з підготування сільськогосподарських
культур до первісної реалізації
03.31.00.00
Послуги з підготування сільськогосподарських
культур до первісної реалізації
03.31.00.00.00
Послуги з підготування сільськогосподарських
культур до первісної реалізації
01.63.10*
03.39
Послуги післяврожайні інші, н. в. і. у.
03.39.00
Послуги післяврожайні інші, н. в. і. у.
03.39.00.00
Послуги післяврожайні інші, н. в. і. у.
03.39.00.00.00
Послуги післяврожайні інші, н. в. і. у.
01.63.10*
03.4
Послуги з оброблення насіння для відтворення
= Сума 03.41
03.42
03.43
03.44
03.49
03.41
Послуги з підвищення якості насіння, у т. ч.
послуги з оброблення генетично модифікованого насіння
03.41.00
Послуги з підвищення якості насіння, у т. ч.
послуги з оброблення генетично модифікованого насіння
03.41.00.00
Послуги з підвищення якості насіння, у т. ч.
послуги з оброблення генетично модифікованого насіння
03.41.00.00.00
Послуги з підвищення якості насіння, у т. ч.
послуги з оброблення генетично модифікованого насіння
01.64.10*
03.42
Послуги з очищення насіння від стороннього
матеріалу, видалення насіння, зіпсованого механічно або комахами, а
також недозрілого насіння
03.42.00
Послуги з очищення насіння від стороннього
матеріалу, видалення насіння, зіпсованого механічно або комахами, а
також недозрілого насіння
03.42.00.00
Послуги з очищення насіння від стороннього
матеріалу, видалення насіння, зіпсованого механічно або комахами, а
також недозрілого насіння
03.42.00.00.00
Послуги з очищення насіння від стороннього
матеріалу, видалення насіння, зіпсованого механічно або комахами, а
також недозрілого насіння
01.64.10*
03.43
Послуги зі зменшення вологості насіння до рівня,
безпечного для його зберігання
03.43.00
Послуги зі зменшення вологості насіння до рівня,
безпечного для його зберігання
03.43.00.00
Послуги зі зменшення вологості насіння до рівня,
безпечного для його зберігання
03.43.00.00.00
Послуги зі зменшення вологості насіння до рівня,
безпечного для його зберігання
01.64.10*
03.44
Послуги із сушіння, очищення, сортування й
оброблення насіння для продажу
03.44.00
Послуги із сушіння, очищення, сортування й
оброблення насіння для продажу
03.44.00.00
Послуги із сушіння, очищення, сортування й
оброблення насіння для продажу
03.44.00.00.00
Послуги із сушіння, очищення, сортування й
оброблення насіння для продажу
01.64.10*
03.49
Послуги з оброблення насіння для відтворення
інші, н. в. і. у.
03.49.00
Послуги з оброблення насіння для відтворення
інші, н. в. і. у.
03.49.00.00
Послуги з оброблення насіння для відтворення
інші, н. в. і. у.
03.49.00.00.00
Послуги з оброблення насіння для відтворення
інші, н. в. і. у.
01.64.10*
Додаток А

ЛОКАЛЬНІ УГРУПУВАННЯ

ОКРЕМИХ ВИДІВ ПРОДУКЦІЇ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ПРИ ПРОВЕДЕННІ ДЕРЖАВНИХ СТАТИСТИЧНИХ СПОСТЕРЕЖЕНЬ

Код продукції
Назва продукції сільського господарства
01.11.01.00.01
Пшениця
01.11.01.00.01.100
Пшениця тверда
01.11.01.00.01.100.1
Пшениця тверда 1 класу
01.11.01.00.01.100.2
Пшениця тверда 2 класу
01.11.01.00.01.100.3
Пшениця тверда 3 класу
01.11.01.00.01.100.4
Пшениця тверда 4 класу
01.11.01.00.01.100.5
Пшениця тверда 5 класу
01.11.01.00.01.200
Пшениця, крім пшениці твердої
01.11.01.00.01.200.1
Пшениця, крім пшениці твердої, 1 класу
01.11.01.00.01.200.2
Пшениця, крім пшениці твердої, 2 класу
01.11.01.00.01.200.3
Пшениця, крім пшениці твердої, 3 класу
01.11.01.00.01.200.4
Пшениця, крім пшениці твердої, 4 класу
01.11.01.00.02
Кукурудза
01.11.01.00.02.100
Кукурудза 1 класу
01.11.01.00.02.200
Кукурудза 2 класу
01.11.01.00.02.300
Кукурудза 3 класу
01.11.01.00.03
Ячмінь
01.11.01.00.03.100
Ячмінь пивоварний
01.11.01.00.03.100.1
Ячмінь пивоварний 1 класу
01.11.01.00.03.100.2
Ячмінь пивоварний 2 класу
01.11.01.00.03.200
Ячмінь товарний
01.11.01.00.03.200.1
Ячмінь товарний 1 класу
01.11.01.00.03.200.2
Ячмінь товарний 2 класу
01.11.01.00.03.200.3
Ячмінь товарний 3 класу
01.11.01.00.04
Жито
01.11.01.00.04.100
Жито 1 класу
01.11.01.00.04.200
Жито 2 класу
01.11.01.00.04.300
Жито 3 класу
01.11.01.00.04.400
Жито 4 класу
01.11.01.00.06
Овес
01.11.01.00.06.100
Овес 1 класу
01.11.01.00.06.200
Овес 2 класу
01.11.01.00.06.300
Овес 3 класу
01.11.01.00.06.400
Овес 4 класу
01.11.01.00.07
Гречка
01.11.01.00.07.100
Гречка 1 класу
01.11.01.00.07.200
Гречка 2 класу
01.11.01.00.07.300
Гречка 3 класу
01.11.01.00.09
Просо
01.11.01.00.09.100
Просо 1 класу
01.11.01.00.09.200
Просо 2 класу
01.11.01.00.09.300
Просо 3 класу
01.11.01.00.10
Рис нелущений
01.11.01.00.10.100
Рис нелущений вищого класу
01.11.01.00.10.200
Рис нелущений 1 класу
01.11.01.00.10.300
Рис нелущений 2 класу
01.11.01.00.10.400
Рис нелущений 3 класу
01.11.12.00.05
Горох сушений
01.11.12.00.05.100
Горох 1 класу
01.11.12.00.05.200
Горох 2 класу
01.11.12.00.05.300
Горох 3 класу
01.12.01.00.06
Насіння ріпаку й кользи
01.12.01.00.06.100
Ріпак і кольза вищого класу
01.12.01.00.06.200
Ріпак і кольза 1 класу
01.12.01.00.06.300
Ріпак і кольза 2 класу
02.1
Тварини сільськогосподарські живі та продукція їх
розведення
02.11.01.00.00
Велика рогата худоба жива
02.11.01.00.00.100
Велика рогата худоба молочних порід жива
02.11.01.00.00.100.1
Корови-годувальниці молочних порід живі
02.11.01.00.00.200
Велика рогата худоба м'ясних порід жива
02.11.01.00.00.300
Бички від 1 року і старші живі
02.11.01.00.00.300.1
Бички від 1 року і старші кастровані, живі
02.11.01.00.00.300.2
Бички від 1 року і старші некастровані, живі
02.11.01.00.00.400
Телиці від 1 року і старші живі
02.12.01.00.00
Свині живі
02.12.01.00.00.100
Поросята до 20,0 кг
02.12.01.00.00.200
Свині на відгодівлі від 50,0 до 80,0 кг
02.12.01.00.00.300
Свині на відгодівлі від 80,1 до 110,0 кг
02.12.01.00.00.400
Свині на відгодівлі понад 110,0 кг
02.13.01.01.00
Вівці живі
02.13.01.01.00.100
Вівці каракульські живі
02.13.01.01.00.100.1
Вівцематки каракульські живі
02.15.00
Молоко від тварин сільськогосподарських усіх
видів сире встановленої базисної жирності
02.15.00.01.01
Молоко коров'яче сире
02.15.00.01.01.100
Молоко коров'яче сире встановленої базисної
жирності
02.15.00.01.01.100.1
Молоко коров'яче сире встановленої базисної
жирності екстра
02.15.00.01.01.100.2
Молоко коров'яче сире встановленої базисної
жирності вищого ґатунку
02.15.00.01.01.100.3
Молоко коров'яче сире встановленої базисної
жирності першого ґатунку
02.17
Птиця свійська жива та яйця птиці свійської
02.17.01
Птиця свійська жива
02.17.01.01.00
Кури та півні дорослі живі
02.17.01.01.00.100
Кури дорослі (несучки) живі
02.17.01.01.00.200
Курчата-бройлери живі
02.17.01.01.00.300
Пташенята добові, живі
02.17.02
Яйця птиці свійської в шкаралупі свіжі
02.17.02.01.00
Яйця курячі в шкаралупі свіжі
02.17.02.01.00.100
Яйця курячі для інкубації
02.17.02.09.00
Яйця іншої птиці в шкаралупі свіжі
02.17.02.09.00
Яйця іншої птиці для інкубації
( Текст взято з сайту Держстату України http://www.ukrstat.gov.ua )