ДЕРЖАВНА СЛУЖБА СТАТИСТИКИ УКРАЇНИ
(Держстат)
НАКАЗ
30.12.2020 № 368

Про затвердження Концепції системи статистичних метаданих

Відповідно до статті 14 Закону України "Про державну статистику" та з метою успішної реалізації стратегічних напрямів модернізації державної статистики та відкритості й доступності статистичної інформації, передбачених Програмою розвитку державної статистики до 2023 року, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 27 лютого 2019 року № 222 (222-2019-п) ,
НАКАЗУЮ:
1.Затвердити схвалену Комісією з питань удосконалення методології та звітної документації Державної служби статистики України Концепцію системи статистичних метаданих, що додається.
2. Департаменту статистичної методології (Тіщенко В. Ю.) надати протягом трьох робочих днів департаменту поширення інформації та комунікацій (Вишневська О. А.) цей наказ в електронному форматі для оприлюднення на офіційному вебсайті Держстату.
3. Департаменту поширення інформації та комунікацій (Вишневська О. А.) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному вебсайті Держстату протягом трьох робочих днів після отримання його електронної версії.
4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Головa
Ігор Вернер
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної служби статистики
30 грудня 2020 р. № 368

КОНЦЕПЦІЯ СИСТЕМИ СТАТИСТИЧНИХ МЕТАДАНИХ

( див. текст (v0368832-20F1) )
(Текст взято з сайту Держстату України http://www.ukrstat.gov.ua)