МІНІСТЕРСТВО РОЗВИТКУ ГРОМАД ТА ТЕРИТОРІЙ УКРАЇНИ
НАКАЗ
24.11.2020 № 285

Про внесення змін до складу конкурсної комісії з відбору проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу

Відповідно до пункту 9 Порядку проведення конкурсного відбору проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2016 р. № 827 (827-2016-п) (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 05 лютого 2020 р. № 78 (78-2020-п) ), пункту 4 Положення про Міністерство розвитку громад та територій України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 квітня 2014 р. № 197 (197-2014-п) (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 25 вересня 2019 р. № 850 (850-2019-п) ), наказую:
1. Унести зміни до складу конкурсної комісії з відбору проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу (далі - Комісія), затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13 травня 2017 року № 110 (зі змінами), виклавши його у редакції згідно з додатком.
2. Директорату регіональної політики (Подорожний В.) здійснювати інформаційне та організаційне забезпечення роботи Комісії.
3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Міністр
Олексій ЧЕРНИШОВ
Додаток 
до наказу Міністерства регіонального розвитку, 
будівництва та житлово-комунального господарства України 
13.05.2017 № 110 
(у редакції наказу Міністерства розвитку громад та територій України 
від 24.11.2020 № 285) 

СКЛАД КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ

з відбору проектів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу

ЧЕРНИШОВ
Олексій Михайлович
Міністр розвитку громад та територій України, голова Комісії
ЛУКЕРЯ
Іван Михайлович
заступник Міністра розвитку громад та територій України, заступник голови Комісії
ПОДОРОЖНИЙ
Віктор Аксентійович
генеральний директор Директорату регіональної політики Міністерства розвитку громад та територій України, секретар Комісії
ЧЛЕНИ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ:
АНДРІЙЧУК
Юрій Миколайович
голова секретаріату Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування "Українська асоціація районних та обласних рад" (за згодою)
БАНІК
Мстислав Сергійович
директор Директорату розвитку електронних послуг Міністерства цифрової трансформації України (за згодою)
БОНДАРЧУК
Надія Леонідівна
директор Департаменту впровадження пріоритетних проектів регіонального розвитку Міністерства розвитку громад та територій України
ГНАТОВСЬКА
Вікторія Олександрівна
в. о. генерального директора Директорату з питань формування енерго- та ресурсоефективної політики Міністерства енергетики України (за згодою)
ДАМЕНЦОВА
Людмила Петрівна
експерт із розроблення законодавства та управління ресурсами органів місцевого самоврядування Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування "Асоціація міст України" (за згодою)
ЕЛЬ ДЖУВЕЙДІ АБУЛСАН
Рімма Резкалівна
генеральний директор Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства освіти і науки України (за згодою)
ЗАМЛИНСЬКИЙ
Ростислав Теодозійович
перший заступник Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України (за згодою)
КАСІЯНИК
Анатолій Васильович
директор Фінансового департаменту - головний бухгалтер Міністерства розвитку громад та територій України
КОРХОВИЙ
Ігор Григорович
заступник Міністра розвитку громад та територій України з питань європейської інтеграції
МАНІН
Володимир Ювеналійович
начальника відділу інвестицій та розвитку спортивної інфраструктури Міністерства молоді та спорту України (за згодою)
МЕЛЬНИК
Андрій Михайлович
начальник відділу інструментів залучення інвестицій Департаменту інвестицій Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України (за згодою)
ОРАБІНА
Тетяна Миколаївна
в. о. генерального директора Директорату медичних кадрів, освіти і науки Міністерства охорони здоров'я України (за згодою)
ПЕТРАКОВ
Ярослав Валерійович
генеральний директор Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства культури та інформаційної політики України (за згодою)
ПЕТРУНІН
Дмитро Ігорович
генеральний директор Директорату енергоефективності Міністерства розвитку громад та територій України
ПІТЦИК
Ігор Мирославович
керівник експертної групи з питань регіонального розвитку Директорату стратегічного планування, координації політики та євроінтеграції Міністерства соціальної політики України (за згодою)
ПЛАЩЕНКО
Євген Миколайович
генеральний директор Директорату просторового планування територій та архітектури Міністерства розвитку громад та територій України
ТАТАРКІН
Костянтин Олегович
генеральний директор Директорату шанування пам'яті та формування позитивного образу ветерана Міністерства у справах ветеранів України (за згодою)
ТКАЧУК
Анатолій Федорович
директор з питань науки та розвитку ГО "Інститут громадянського суспільства" (за згодою)
ТРЕТЯК
Юрій Іванович
виконавчий директор ВСГО Асоціації агенцій регіонального розвитку України (за згодою)
ФУРСЕНКО
Іван Миколайович
перший заступник Керівника виконавчої дирекції Всеукраїнської асоціації громад (за згодою)
ЧЕПЕЛЮК
Ольга Володимирівна
директор Юридичного департаменту Міністерства розвитку громад та територій України
ШАПОВАЛОВ
Євген Олегович
модератор платформи "Економіка та інвестиції" Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування "Асоціація об'єднаних територіальних громад" (за згодою)
ШАРШОВ
Сергій Іванович
генеральний директор Директорату з питань розвитку місцевого самоврядування, територіальної організації влади та адміністративно-територіального устрою Міністерства розвитку громад та територій України.