ПОСТАНОВА
Верховної Ради України

Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до Закону України "Про Національну поліцію" щодо відрядження поліцейських до органів державної влади, підприємств, установ, організацій, закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання та присвоєння спеціальних звань відрядженим (прикомандированим) поліцейським

Верховна Рада України постановляє:
1. Прийняти за основу проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про Національну поліцію" щодо відрядження поліцейських до органів державної влади, підприємств, установ, організацій, закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання та присвоєння спеціальних звань відрядженим (прикомандированим) поліцейським (реєстр. № 4203), поданий народними депутатами України Бакумовим О.С., Монастирським Д.А. та іншими народними депутатами України.
2. Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності доопрацювати зазначений законопроект з урахуванням зауважень і пропозицій суб’єктів права законодавчої ініціативи та внести його на розгляд Верховної Ради України у другому читанні.
Голова Верховної Ради України
Д.РАЗУМКОВ
м. Київ
18 грудня 2020 року
№ 1126-IX