МІНІСТЕРСТВО ЗАХИСТУ ДОВКІЛЛЯ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ УКРАЇНИ
НАКАЗ
11.02.2021 № 102
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
24 лютого 2021 р.
за № 232/35854

Про затвердження квот добування водних біоресурсів загальнодержавного значення в Азовському морі із затоками у 2021 році

Відповідно до статті 8 Закону України "Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів" (3677-17) , абзацу дванадцятого підпункту 154 пункту 4 Положення про Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 червня 2020 року № 614 (614-2020-п) , з метою забезпечення раціонального використання водних біоресурсів НАКАЗУЮ:
1. Затвердити квоти добування водних біоресурсів загальнодержавного значення в Азовському морі із затоками у 2021 році, що додаються.
2. Департаменту раціонального природокористування (Олександр БОНЬ) в установленому законодавством порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
3. Державному агентству рибного господарства України (Ганна ШИШМАН):
1) надіслати користувачам водних біоресурсів повідомлення про встановлення частки добування (вилову) водних біоресурсів, зазначених у затверджених цим наказом квотах добування водних біоресурсів, подати розподіл квот добування водних біоресурсів щодо окремих користувачів водних біоресурсів та рибогосподарських водних об’єктів (їх частин) обласним, Київській міській державним адміністраціям;
2) забезпечити контроль за використанням затверджених квот добування водних біоресурсів, встановлених лімітів та прогнозів допустимого спеціального використання водних біоресурсів і здійснення за потреби перерозподілу квот добування водних біоресурсів відповідно до законодавства України.
4. Усім користувачам водних біоресурсів незалежно від форм власності подавати Державному агентству рибного господарства України та органам статистики інформацію про обсяги добування (вилову) водних біоресурсів у визначені строки за встановленими формами.
5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра відповідно до розподілу функціональних повноважень.
Міністр
Р. Абрамовський
ПОГОДЖЕНО:
Голова Державного агентства
рибного господарства України
Г. Шишман
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
захисту довкілля
та природних ресурсів
11 лютого 2021 року № 102
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
24 лютого 2021 р.
за № 232/35854

КВОТИ

добування водних біоресурсів загальнодержавного значення в Азовському морі із затоками у 2021 році

( Див. текст (z0232-21F21) )
Заступник директора
Департаменту -
начальник відділу
охорони водних ресурсів
Департаменту раціонального
природокористування
О. Бонь