МІНІСТЕРСТВО РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ, ТОРГІВЛІ ТА СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ
НАКАЗ
22.12.2020 № 2725
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
26 лютого 2021 р.
за № 247/35869

Про затвердження Змін до уніфікованої форми акта, що складається за результатами проведення планової (позапланової) перевірки призначеного органу з оцінки відповідності чи визнаної незалежної організації щодо відповідності вимогам до призначених органів з оцінки відповідності чи визнаних незалежних організацій і виконання ними своїх обов’язків, установлених Законом України "Про технічні регламенти та оцінку відповідності" та відповідними технічними регламентами

Відповідно до статей 7, 26 і 38 Закону України "Про технічні регламенти та оцінку відповідності" (124-19) та з метою приведення нормативно-правового акта у відповідність із вимогами законодавства НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Зміни до уніфікованої форми акта (z0563-20) , що складається за результатами проведення планової (позапланової) перевірки призначеного органу з оцінки відповідності чи визнаної незалежної організації щодо відповідності вимогам до призначених органів з оцінки відповідності чи визнаних незалежних організацій і виконання ними своїх обов’язків, установлених Законом України "Про технічні регламенти та оцінку відповідності" та відповідними технічними регламентами, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 14 травня 2020 року № 879, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 23 червня 2020 року за № 563/34846, що додається.
2. Департаменту технічного регулювання та інноваційної політики в установленому законодавством порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування, крім пункту 2 змін, який набирає чинності одночасно з набранням чинності постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 771 (771-2019-п) "Про затвердження Технічного регламенту засобів індивідуального захисту".
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Новікову І.Ю.
Міністр розвитку економіки,
торгівлі та сільського
господарства України
І. Петрашко
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
розвитку економіки, торгівлі
та сільського господарства
України
22 грудня 2020 року № 2725
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
26 лютого 2021 р.
за № 247/35869

ЗМІНИ

до уніфікованої форми акта, що складається за результатами проведення планової (позапланової) перевірки призначеного органу з оцінки відповідності чи визнаної незалежної організації щодо відповідності вимогам до призначених органів з оцінки відповідності чи визнаних незалежних організацій і виконання ними своїх обов’язків, установлених Законом України "Про технічні регламенти та оцінку відповідності" та відповідними технічними регламентами

( Див. текст (z0247-21F17) )
Виконувач обов’язків
директора департаменту
технічного регулювання
та інноваційної політики
Ю. Попруга