КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 10 березня 2021 р. № 181-р Київ

Про здійснення державних зовнішніх запозичень відповідно до Рамкового договору між Урядом України та Урядом Французької Республіки щодо офіційної підтримки посилення морської безпеки та охорони України

Доручити Міністрові фінансів Марченку Сергію Михайловичу здійснити державні зовнішні запозичення на умовах, викладених у Рамковому договорі між Урядом України та Урядом Французької Республіки щодо офіційної підтримки посилення морської безпеки та охорони України, вчиненому 19 листопада 2019 року в м. Парижі, ратифікованому Законом України від 4 березня 2020 р. № 523-IX (523-20) , та підписати необхідні для цього договори та інші документи, пов'язані із здійсненням державних зовнішніх запозичень.
Міністрові фінансів або особі, яка виконує його обов'язки, за потреби вносити зміни до договорів та інших документів, пов'язаних із здійсненням державних зовнішніх запозичень, що не матимуть впливу на умови здійснення таких запозичень, викладені у Рамковому договорі між Урядом України та Урядом Французької Республіки щодо офіційної підтримки посилення морської безпеки та охорони України, а також підписувати інші документи, пов'язані із здійсненням таких запозичень.
Прем'єр-міністр України Д. ШМИГАЛЬ Інд. 29
Джерело інформації: http://www.kmu.gov.ua