АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ'ЯЗКУ ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ
НАКАЗ
24.12.2020 № 841
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
03 березня 2021 р.
за № 274/35896

Про затвердження Змін до Інструкції про порядок придбання, зберігання, обліку, перевезення і використання зброї та боєприпасів до неї на державних підприємствах, що належать до сфери управління Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України

Відповідно до Закону України "Про Національну поліцію" (580-19) , Закону України від 23 грудня 2015 року № 901-VIII (901-19) "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України "Про Національну поліцію" та Інструкції про порядок виготовлення, придбання, зберігання, обліку, перевезення та використання вогнепальної, пневматичної, холодної і охолощеної зброї, пристроїв вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, та патронів до них, а також боєприпасів до зброї, основних частин зброї та вибухових матеріалів (z0637-98) , затвердженої наказом Міністерства внутрішніх справ України від 21 серпня 1998 року № 622, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 07 жовтня 1998 року за № 637/3077 (із змінами), НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Зміни до Інструкції про порядок придбання, зберігання, обліку, перевезення і використання зброї та боєприпасів до неї на державних підприємствах, що належать до сфери управління Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України (z1938-13) , затвердженої наказом Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 24 жовтня 2013 року № 559, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 13 листопада 2013 року за № 1938/24470, що додаються.
2. Начальнику Департаменту забезпечення Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України відповідно до розподілу обов’язків.
4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
Голова Служби
підполковник
Ю. Щиголь
ПОГОДЖЕНО:
Перший заступник Міністра
цифрової трансформації України
Т.в.о. Міністра інфраструктури України
Міністр внутрішніх справ України
О. Вискуб
А. Клімашевський
А. Аваков
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Адміністрації Державної
служби спеціального зв’язку
та захисту інформації України
24 грудня 2020 року № 841
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
03 березня 2021 р.
за № 274/35896

ЗМІНИ

до Інструкції про порядок придбання, зберігання, обліку, перевезення і використання зброї та боєприпасів до неї на державних підприємствах, що належать до сфери управління Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України

1. У пункті 1.9 розділу I слова та абревіатуру "органом внутрішніх справ України (далі - ОВС)" замінити словами "органом поліції".
2. У розділі IV:
в абзаці першому пункту 4.1 слова та абревіатуру "управлінням (відділом) громадської безпеки Головного управління МВС України, Управлінням МВС України" замінити словами "уповноваженими підрозділами Національної поліції України";
в абзаці другому пункту 4.2 слова та абревіатуру "Державної служби охорони при МВС України (далі - ДСО МВС України)" замінити словами "поліції охорони Національної поліції України (далі - поліція охорони)";
в абзаці першому пункту 4.3 абревіатуру та слово "ДСО МВС України" замінити словами "поліції охорони".
3. В абзаці десятому пункту 5.8 розділу V абревіатуру та слово "ДСО МВС України" замінити словами "поліції охорони".
4. У другому реченні абзацу шостого пункту 7.2 розділу VII абревіатуру та слово "ДСО МВС України" замінити словами "поліції охорони".
5. У пунктах 9.1 та 9.2 розділу IX слова та абревіатуру "дільничними інспекторами ОВС" в усіх відмінках і числах замінити словами "дільничними офіцерами поліції" у відповідних відмінках та числах.
6. У тексті Інструкції (z1938-13) та додатка 3 до Інструкції слова "орган внутрішніх справ" у всіх відмінках і числах замінити словами "орган поліції" у відповідних відмінках та числах.
7. У тексті Інструкції (z1938-13) та додатка 1 до Інструкції абревіатуру "ОВС" замінити словами "орган поліції" у відповідних відмінках та числах.
Т.в.о. начальника
Департаменту забезпечення
Держспецзв’язку
полковник
В. Бодун