КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 21 квітня 2021 р. № 352-р
Київ

Про підготовку та відзначення у 2021 році 75-річчя з часу заснування Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського

1. Утворити Організаційний комітет з підготовки та відзначення у 2021 році 75-річчя з часу заснування Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського у складі згідно з додатком.
Надати голові Організаційного комітету право затверджувати його персональний склад та вносити в разі потреби до нього зміни.
2. Організаційному комітетові розробити і затвердити до 17 травня 2021 р. план заходів з підготовки та відзначення у 2021 році 75-річчя з часу заснування Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.
Прем'єр-міністр України
Д.ШМИГАЛЬ
Інд. 73
Додаток
до розпорядження Кабінету Міністрів України
від 21 квітня 2021 р. № 352-р

СКЛАД

Організаційного комітету з підготовки та відзначення у 2021 році 75-річчя з часу заснування Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського

Заступник Міністра освіти і науки з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, голова Оргкомітету
Ректор Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, заступник голови Оргкомітету (за згодою)
Віце-президент Національного олімпійського комітету (за згодою)
Голова громадської організації "Відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області" (за згодою)
Голова Львівської облдержадміністрації
Голова Львівської облради (за згодою)
Депутати Львівської міськради (за згодою)
Депутати Львівської облради (за згодою)
Єпископ Української Греко-Католицької Церкви (за згодою)
Міністр Кабінету Міністрів
Заступник Міністра молоді та спорту
Народні депутати України (за згодою)
Президент Національного Олімпійського комітету (за згодою)
Українська шпажистка, олімпійська чемпіонка 2012 року (за згодою)
Український боксер, призер Олімпійських ігор 2000 року (за згодою)