ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
розвитку економіки,
торгівлі та сільського
господарства України
01 квітня 2021 року
№ 679 (z0601-21)
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
06 травня 2021 р.
за № 602/36224
Код згідно з УКТ ЗЕД (674а-20)
|
Опис
|
0201 (674а-20)
|
м'ясо великої рогатої худоби, свіже або охолоджене
|
0202
|
м'ясо великої рогатої худоби, морожене
|
0203
|
свинина свіжа, охолоджена та морожена
|
0204
|
баранина або козлятина свіжа, охолоджена та морожена
|
0206 10 95
|
їстівні субпродукти великої рогатої худоби, свіжі або охолоджені
|
0206 29 91
|
їстівні субпродукти великої рогатої худоби, морожені
|
0207
|
м'ясо та їстівні субпродукти курей свійських (Gallus domesticus), качок, гусей, індиків та цесарок, свіжі, охолоджені та морожені
|
0409 (674а-20)
|
мед
|
1509 10 (674а-20)
|
необроблена оливкова олія (virgin olive oil)
|
1509 10 20
|
оливкова олія екстра-класу (extra virgin olive oil)
|
Заступник директора
директорату
державної політики
у сфері санітарних
та фітосанітарних заходів -
начальник
головного управління
з питань підакцизної продукції
та органічного виробництва
|
Л. Хомічак
|