УВАГА! ДОКУМЕНТ ВТРАЧАЄ ЧИННІСТЬ.
МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ
Н А К А З
N 257 від 12.09.96 Зареєстровано в Міністерстві м.Київ юстиції України 20 вересня 1996 р. за N 548/1573
( Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства оборони N 72 (z0435-21) від 19.03.2021 )

Про внесення змін та доповнень до Положення про Головну контрольно-ревізійну інспекцію Міністерства оборони України

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 07.12.95 р. N 987 (987-95-п) "Про стан дотримання органами державної виконавчої влади вимог щодо забезпечення збереження державного і колективного майна", а також на виконання постанови спільного засідання колегій Міністерства оборони України і Генеральної прокуратури України від 04.04.96 р. "Про стан правопорядку і заходи щодо забезпечення законності в Збройних Силах України" та з метою удосконалення діяльності контрольно-ревізійних органів Збройних Сил України НАКАЗУЮ:
1. Внести зміни та доповнення до Положення про Головну контрольно-ревізійну інспекцію Міністерства оборони України, затвердженого наказом Міністра оборони України від 31.12.93 р. N 313 (z0035-94) :
доповнити розділ II Положення пунктами 7-10 такого змісту:
"7. Організація і проведення контрольних перевірок і ревізій у військових формуваннях, де раніше працювали інші ревізійні структури Збройних Сил України.
8. Методичне керівництво контрольно-ревізійними органами Збройних Сил України.
9. Отримання, узагальнення та аналіз звітності контрольно-ревізійної роботи у Збройних Силах України, підготовка звітів до державних статистичних органів та відпрацювання пропозицій щодо удосконалення цієї роботи.
10. Організація і здійснення разом з Головним управлінням військової освіти Міністерства оборони України навчання інспекторського складу контрольно-ревізійних органів Збройних Сил України.";
доповнити пункт 1 розділу III Положення реченням: "Допуск офіцерів ГКРІ на об'єкти та до документів особливої важливості здійснюється за спеціальним розпорядженням Міністерства оборони України або начальника Генерального штабу Збройних Сил України";
пункт 3 розділу III Положення викласти у такій редакції:
"У межах чинного законодавства..." і далі за текстом;
доповнити перше речення розділу VI Положення словами: "...а також за розголошення стороннім особам конфіденційної та таємної інформації, отриманої при виконанні службових обов'язків".
2. Контроль за виконанням наказу покласти на начальника Головної контрольно-ревізійної інспекції Міністерства оборони України.
3. Наказ розіслати до окремої військової частини.
Міністр оборони України генерал-лейтенант О.Кузьмук