КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 12 травня 2021 р. № 498-р
Київ

Про утворення Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти "Кам’янець-Подільський державний інститут"

1. Погодитися з пропозицією Міністерства освіти і науки щодо:
утворення Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти "Кам’янець-Подільський державний інститут" (далі - Інститут) з віднесенням його до сфери управління Міністерства освіти і науки;
реорганізації Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу (код згідно з ЄДРПОУ 03191615) шляхом приєднання його до Інституту.
2. Взяти до відома, що здобувачі освіти та інші особи, які навчаються в Подільському спеціальному навчально-реабілітаційному соціально-економічному коледжі, продовжують навчання в Інституті за обраними спеціальностями та джерелами фінансування.
3. Витрати, пов’язані з утворенням та реорганізацією закладів освіти, зазначених у пункті 1, здійснити в межах бюджетних призначень, передбачених Міністерству освіти і науки для підготовки кадрів.
4. Міністерству освіти і науки здійснити відповідно до законодавства заходи, пов’язані з утворенням Інституту та реорганізацією Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу.
Прем'єр-міністр України
Д.ШМИГАЛЬ
Інд. 73