ПОСТАНОВА
Верховної Ради України

Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до статті 215 Податкового кодексу України щодо встановлення знижених ставок акцизного податку на алкогольні напої (пиво) для малих виробників пива

Верховна Рада України постановляє:
1. Прийняти за основу проект Закону України про внесення змін до статті 215 Податкового кодексу України (2755-17) щодо встановлення знижених ставок акцизного податку на алкогольні напої (пиво) для малих виробників пива (реєстр. № 5118), поданий народним депутатом України Наталухою Д.А. та іншими народними депутатами України.
2. Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики доопрацювати зазначений законопроект з урахуванням пропозицій і поправок суб’єктів права законодавчої ініціативи, пропозицій, висловлених у висновку Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики від 28 квітня 2021 року відповідно до частини першої статті 116 Регламенту Верховної Ради України (1861-17) , та внести його на розгляд Верховної Ради України у другому читанні.
Голова Верховної Ради України
Д.РАЗУМКОВ
м. Київ
20 травня 2021 року
№ 1462-IX