ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ
НАКАЗ
19.05.2021 № 170

Про внесення змін до Положення про порядок ведення договірної роботи в Державній судовій адміністрації України та її територіальних управліннях

Відповідно до частини п'ятої статті 153 Закону (1402-19) України "Про судоустрій і статус суддів", з метою забезпечення належної організації ведення договірної роботи в Державній судовій адміністрації України та її територіальних управліннях, а також мінімізації можливих корупційних ризиків НАКАЗУЮ:
1. Внести до Положення про порядок ведення договірної роботи в Державній судовій адміністрації України та її територіальних управліннях (v0099750-21) , затвердженого наказом Державної судової адміністрації України від 1 квітня 2021 р. № 99, такі зміни:
1) перший абзац пункту 6 розділу I викласти в наступній редакції:
"6. Договори від імені Державної судової адміністрації України укладаються в письмовій формі за підписом однієї із осіб, якій надано право першого підпису фінансово-господарських документів (далі - посадова особа Державної судової адміністрації України, яка має право підпису).";
2) у пункті 5 розділу VI цифру "5" замінити цифрою "4".
2. Управлінню організаційного забезпечення та контролю Державної судової адміністрації України (Парубченко Т.В.) довести копію цього наказу до заступників Голови Державної судової адміністрації України, радника Голови Державної судової адміністрації України, керівників самостійних структурних підрозділів Державної судової адміністрації України та начальників територіальних управлінь Державної судової адміністрації України.
3. Прес-службі (на правах сектору) (Пастухова В.М.) опублікувати цей наказ на офіційному веб-сайті ДСА України в розділі "Нормативно-правова база" рубрики "Інше".
4. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
Т.в.о. Голови
О. Сальніков
( Текст взято з сайту ДСА України http://dsa.court.gov.ua )