МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
02.04.2021 № 166
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
21 травня 2021 р.
за № 674/36296

Про встановлення середньої вартості путівки для виплати грошової компенсації замість путівки громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесеним до категорії 1, та дітям, яким установлено інвалідність, пов’язану з Чорнобильською катастрофою

Відповідно до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 08 листопада 2017 року № 838 (838-2017-п) "Про розмір середньої вартості путівки для виплати грошової компенсації замість путівки громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" НАКАЗУЮ:
1. Установити середню вартість путівки для виплати грошової компенсації замість путівки громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесеним до категорії 1, та дітям, яким установлено інвалідність, пов’язану з Чорнобильською катастрофою, в межах бюджетних коштів, виділених відповідно до Закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік" (1082-20) , у сумі 619 грн.
2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства соціальної політики України від 25 лютого 2020 року № 165 (z0251-20) "Про встановлення середньої вартості путівки для виплати грошової компенсації замість путівки громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесеним до категорії 1, та дітям, яким установлено інвалідність, пов’язану з Чорнобильською катастрофою", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 05 березня 2020 року за № 251/34534.
3. Департаменту фінансового забезпечення (Мандрікіна А.В.) забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.
4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування та застосовується з 01 січня 2021 року.
Міністр
М. Лазебна
ПОГОДЖЕНО:
Міністр фінансів України
Урядовий Уповноважений з прав
осіб з інвалідністю
Голова Спільного представницького
органу об’єднань профспілок
Генеральний Секретар Громадської спілки
"Всеукраїнське громадське об’єднання
"Національна Асамблея людей
з інвалідністю України"
Керівник Секретаріату Спільного представницького
органу сторони роботодавців на національному рівні
Виконавчий Віцепрезидент Конфедерації
роботодавців України
Уповноважений Президента України з прав
людей з інвалідністю
С. Марченко
Т. Баранцова
Г.В. Осовий
В. Назаренко
Р. Іллічов
О. Мірошниченко
В.М. Сушкевич