ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ
НАКАЗ
18.05.2021 № 828
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
01 червня 2021 р.
за № 723/36345

Про затвердження критеріїв для визначення об’єктів державної власності, щодо яких рішення про затвердження додаткових умов оренди приймається Фондом державного майна України

Відповідно до Закону України "Про оренду державного та комунального майна" (157-20) , пункту 54 Порядку передачі в оренду державного та комунального майна (483-2020-п) , затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 червня 2020 року № 483 "Деякі питання оренди державного та комунального майна", НАКАЗУЮ:
1. Затвердити критерії для визначення об’єктів державної власності, щодо яких рішення про затвердження додаткових умов оренди приймається Фондом державного майна України, а саме:
площа об’єкта оренди становить 500 або більше квадратних метрів;
об’єктом оренди є єдиний майновий комплекс державного підприємства (його відокремлений структурний підрозділ) незалежно від площі окремих об’єктів нерухомого майна, що входить до його складу, договір оренди якого продовжується за результатами проведення аукціону.
2. Управлінню методології орендних відносин забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому законодавством порядку.
3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду державного майна України відповідно до розподілу функціональних обов’язків.
Голова Фонду
Д. Сенниченко