07.07.2021 № 74
|
Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
27 липня 2021 р.
за № 973/36595
Міністр аграрної політики
та продовольства України
|
Р. Лещенко
|
ПОГОДЖЕНО:
Перший віце-прем'єр-міністр України -
Міністр економіки України
|
О. Любченко
|
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
аграрної політики
та продовольства України
07 липня 2021 року № 74
1. Нова техніка:
|
|
1) трактори тягового класу або прирівняні до них за потужністю
|
за наявності площі насаджень на одиницю техніки, га
|
0,6
|
10
|
0,9
|
15
|
1,4
|
20
|
2,0
|
40
|
2) виноградозбиральні комбайни
|
за наявності площі плодоносних насаджень на одиницю техніки від 100 га.
|
1. Нова техніка:
|
|
1) трактори тягового класу або прирівняні до них за потужністю
|
за наявності площі насаджень на одиницю техніки, га
|
0,6
|
10
|
0,9
|
15
|
1,4
|
20
|
2,0
|
40
|
2) комбайни для збирання плодів та ягід
|
за наявності площі плодоносних насаджень на одиницю техніки від 5 га
|
В.о. директора Директорату
аграрного розвитку
|
О. Дадус
|
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
аграрної політики
та продовольства України
07 липня 2021 року № 74
№ з/п
|
Культура
|
Додаткові характеристики садивного матеріалу
|
Вартість садивного матеріалу, грн/шт.
|
1
|
2
|
3
|
4
|
Зерняткові
|
|||
1
|
Яблуня
|
однорічний
|
30
|
дворічний
|
45
|
||
кніп-баум
|
60
|
||
2
|
Груша
|
однорічний
|
35
|
дворічний
|
45
|
||
Кісточкові
|
|||
3
|
Вишня
|
на насіннєвій підщепі
|
40
|
на вегетативній підщепі
|
80
|
||
4
|
Слива
|
на насіннєвій підщепі
|
35
|
на вегетативній підщепі
|
60
|
||
5
|
Черешня
|
на насіннєвій підщепі
|
40
|
на вегетативній підщепі
|
80
|
||
6
|
Абрикос
|
на насіннєвій підщепі
|
35
|
на вегетативній підщепі
|
80
|
||
7
|
Персик
|
на насіннєвій підщепі
|
40
|
на вегетативній підщепі
|
80
|
||
8
|
Мигдаль
|
-
|
50
|
9
|
Дерен
|
-
|
80
|
Горіхоплідні
|
|||
10
|
Горіх волоський
|
щеплений
|
330
|
11
|
Фундук
|
-
|
80
|
щеплений на деревовидних підщепах
|
330
|
||
Ягідні
|
|||
12
|
Суниця
|
-
|
2,8
|
13
|
Малина
|
-
|
18
|
14
|
Ожина
|
-
|
20
|
15
|
Лохина та чорниця
|
однорічні
|
45
|
дворічні
|
65
|
||
16
|
Смородина чорна та порічка
|
-
|
9
|
17
|
Аґрус
|
-
|
17
|
18
|
Жимолость
|
-
|
20
|
19
|
Обліпиха
|
-
|
50
|
20
|
Калина
|
-
|
9
|
21
|
Актинідія
|
-
|
90
|
Виноградники
|
|||
22
|
Виноград
|
щеплені
|
22
|
Хмільники
|
|||
23
|
Хміль
|
-
|
36
|
Маточники
|
|||
24
|
Маточно-живцеві сади*
|
базовий
|
120
|
25
|
Маточники вегетативно розмножуваних підщеп
|
базовий
|
12,6
|
26
|
Виноград (маточник підщепних лоз)
|
базовий
|
15
|
сертифікований
|
8
|
||
27
|
Виноград (маточник прищепних лоз)
|
базовий
|
42
|
сертифікований
|
22
|
В.о. директора Директорату
аграрного розвитку
|
О. Дадус
|
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
аграрної політики
та продовольства України
07 липня 2021 року № 74
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
аграрної політики
та продовольства України
07 липня 2021 року № 74
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
аграрної політики
та продовольства України
07 липня 2021 року № 74
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
аграрної політики
та продовольства України
07 липня 2021 року № 74
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
аграрної політики
та продовольства України
07 липня 2021 року № 74
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
аграрної політики
та продовольства України
07 липня 2021 року № 74
ФОРМА
№ з/п
|
Район, суб'єкт господарювання
|
Код за ЄДРПОУ
|
Найменування закупленої техніки, механізмів та обладнання
|
Відповідність закупленої техніки, механізмів та обладнання позиції в Переліку
|
Витрати на закупівлю техніки, механізмів та обладнання (без урахування ПДВ), тис.грн
|
Дата отримання суб'єктом господарювання техніки, механізмів та обладнання, (ч.м.р.)
|
Сума здійсненої оплати за техніку, механізми та обладнання (без урахування ПДВ), тис.грн
|
Попередній обсяг компенсації, тис.грн
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
Голова комісії
|
___________
(підпис)
|
____________________________________
Власне ім'я та ПРІЗВИЩЕ
|
М.П.
|
||
"___" ____________ 20__ р.
____________
|
В.о. директора Директорату
аграрного розвитку
|
О. Дадус
|
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
аграрної політики
та продовольства України
07 липня 2021 року № 74
ФОРМА
Показники
|
20__ рік
|
20__ рік
|
20__ рік
|
1
|
2
|
3
|
4
|
I. Побудовано (інформація зазначається в розділі окремо по кожному об'єкту, на який виділялися бюджетні кошти):
|
|||
1) Об'єкт для зберігання продукції:
|
|||
Найменування об'єкта
|
|||
Закладено на зберігання, всього, тонн
|
|||
з них плодів та ягід
|
|||
столових сортів винограду
|
|||
хмелю
|
|||
Максимальний строк зберігання продукції, місяців
|
|||
Кількість створених робочих місць за рахунок побудованого об'єкта
|
|||
Інформація про наявність на балансі об'єкта (стоїть на балансі / не стоїть на балансі)
|
|||
2) Об'єкт для переробки продукції:
|
|||
Найменування об'єкта
|
|||
Перероблено продукції, всього, тонн
|
|||
з них технічних сортів винограду
|
|||
плодів та ягід
|
|||
Кількість створених робочих місць за рахунок побудованого об'єкта
|
|||
Інформація про наявність на балансі об'єкта (стоїть на балансі / не стоїть на балансі)
|
|||
II. Придбано (інформація зазначається в розділі окремо по кожній лінії, на яку виділялися бюджетні кошти):
|
|||
1) Лінії товарної обробки плодів, ягід та хмелю:
|
|||
Найменування лінії:
|
|||
Проведено товарну обробку продукції, тонн
|
|||
Кількість створених робочих місць за рахунок придбаної лінії
|
|||
Інформація про наявність на балансі лінії (стоїть на балансі / не стоїть на балансі)
|
|||
2) Автоматизовані лінії з висушування плодів, ягід та хмелю:
|
|||
Найменування лінії:
|
|||
Перероблено свіжої продукції, тонн
|
|||
Вироблено готової продукції, тонн
|
|||
Кількість створених робочих місць за рахунок придбаної лінії
|
|||
Інформація про наявність на балансі лінії (стоїть на балансі / не стоїть на балансі)
|
|||
3) Лінії з переробки плодів, ягід та технічних сортів винограду на соки, пюре, виноматеріали:
|
|||
Найменування лінії:
|
|||
Перероблено свіжої продукції, тонн
|
|||
Вироблено готової продукції, тонн
|
|||
у т.ч. соки
|
|||
пюре
|
|||
виноматеріали
|
|||
Кількість створених робочих місць за рахунок придбаної лінії
|
|||
Інформація про наявність на балансі лінії (стоїть на балансі / не стоїть на балансі)
|
|||
III. Закуплено техніку, механізми та обладнання (інформація зазначається в розділі окремо по кожній одиниці, на яку виділялися бюджетні кошти):
|
|||
Найменування техніки, механізма, обладнання:
|
|||
Інформація щодо використання (використовується за призначенням / не використовується за призначенням)
|
|||
Інформація про наявність на балансі техніки, механізма, обладнання (стоїть на балансі / не стоїть на балансі)
|
Керівник
|
____________
(підпис)
|
__________________________________
Власне ім'я та ПРІЗВИЩЕ
|
Головний бухгалтер (за наявності)
|
____________
(підпис)
|
__________________________________
Власне ім'я та ПРІЗВИЩЕ
|
"___" ____________ 20__ року
|
В.о. директора Директорату
аграрного розвитку
|
О. Дадус
|