КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 4 серпня 2021 р. № 801
Київ

Про внесення змін до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію програми "Спроможна школа для кращих результатів"

Кабінет Міністрів України постановляє:
Внести до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію програми "Спроможна школа для кращих результатів" (100-2020-п) , затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 лютого 2020 р. № 100 "Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію програми "Спроможна школа для кращих результатів" (Офіційний вісник України, 2020 р., № 18, ст. 690; 2021 р., № 37, ст. 2231), зміни, що додаються.
Прем'єр-міністр України
Д.ШМИГАЛЬ
Інд. 73
ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 4 серпня 2021 р. № 801

ЗМІНИ,

що вносяться до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію програми "Спроможна школа для кращих результатів"

1. Абзац перший пункту 7 (100-2020-п) викласти в такій редакції:
"7. Для розгляду проектів, їх узагальнених переліків та розподілу коштів субвенції МОН утворює комісію.".
2. Пункт 8 (100-2020-п) викласти в такій редакції:
"8. Під час засідання комісії її члени можуть надавати зауваження та пропозиції до проектів, поданих обласними, Київською міською держадміністраціями, та подавати додаткові проекти на розгляд комісії. На засідання комісії, на якому розглядаються додаткові проекти, можуть запрошуватися представники відповідних обласних, Київської міської держадміністрацій.
За результатами розгляду узагальнених переліків проектів, поданих обласними, Київською міською держадміністраціями, та додаткових проектів, поданих членами комісії, комісія відбирає проекти, що відповідають пунктам 3-5 цих Порядку та умов, і формує пропозиції щодо їх погодження.".