УКРАЇНА
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ПОСТАНОВА
ІМЕНЕМ УКРАЇНИ
18.11.10р.
Справа № Б3/173-10
Суддя господарського суду Дніпропетровської області Юзіков С.Г.
при секретарі судового засідання Мацковій К.В.
за участю представників сторін:
від кредитора: Тарянік К.О., дов. б/н від 29.04.10р.
від боржника: не з`явився (про час і місце засідання суду сповіщений належно).
розглянувши справу
за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Аграрно Промисловий центр "ГАРАНТ", м. Дніпропетровськ
до боржника Фізичної особи - суб'єкта підприємницької діяльності ОСОБА_3, АДРЕСА_1 (ідентифікаційний код НОМЕР_1)
про визнання банкрутом
ВСТАНОВИВ:
Провадження у справі про банкрутство ОСОБА_2 особи - суб'єкта підприємницької діяльності ОСОБА_3, АДРЕСА_1 (ідентифікаційний код НОМЕР_1) порушено 18.10.10р., з урахуванням вимог статей 47, 48 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (далі - Закон).
Ухвалою господарського суду від 18.10.2010р. накладено арешт на майно боржника.
Кредитором представлені належні докази, що підтверджують неплатоспроможність боржника.
Розмір безспірних вимог кредитора становить 427 000,00 грн.
Боржник грошові вимоги Кредитора у розмірі 427 000,00 грн. визнав у повному обсязі, про що зазначив у відзиві на заяву Кредитора.
Зважаючи на ці обставини, судом встановлено наявність та обґрунтованість заборгованості та факт неплатоспроможності боржника. План погашення боргів або пропозицій щодо укладання мирової угоди боржник не надав.
В судовому засіданні погоджено кандидатуру ліквідатора боржника - арбітражного керуючого Колошина Вадима Петровича, ліц. серії АВ № 547835 від 27.10.10р., ідн. №НОМЕР_2, адреса для листування: АДРЕСА_2, за згодою останнього.
Згідно з ч.4 ст.48 Закону, якщо громадянин-підприємець не подав доказів задоволення вимог кредиторів і в зазначений строк не укладено мирової угоди, господарський суд визнає громадянина-підприємця банкрутом і відкриває ліквідаційну процедуру.
У разі необхідності постійного управління нерухомим майном або цінним рухомим майном громадянина-підприємця, визнаного банкрутом, господарський суд призначає для цієї мети ліквідатора та визначає розмір його винагороди. У цьому разі продаж майна громадянина-підприємця здійснюється ліквідатором.
Кошти, отримані від продажу майна громадянина-підприємця, визнаного банкрутом, а також наявні у нього кошти у готівковій формі вносяться на депозитний рахунок нотаріальної контори та використовуються за рішенням господарського суду, який визнав громадянина-підприємця банкрутом.
Враховуючи викладене, господарський суд на підставі ч.4 ст. 48 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" визнає боржника банкрутом і відкриває щодо нього ліквідаційну процедуру.
Керуючись ст. 22- 32, 48 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", господарський суд, -
ПОСТАНОВИВ:
Визнати Фізичну особу - суб'єкта підприємницької діяльності ОСОБА_3, АДРЕСА_1 (ідентифікаційний код НОМЕР_1) - банкрутом.
Відкрити ліквідаційну процедуру у справі строком на 1 рік до 18.11.11 року.
Ліквідатором ОСОБА_2 особи - суб'єкта підприємницької діяльності ОСОБА_3, АДРЕСА_1 (ідентифікаційний код НОМЕР_1) призначити арбітражного керуючого Колошина Вадима Петровича, ліц. серії АВ № 547835 від 27.10.10р., ідн. №НОМЕР_2, адреса для листування: АДРЕСА_2, зобов'язавши його:
- письмово повідомити про визнання господарським судом боржника банкрутом усіх відомих кредиторів банкрута, у т.ч. направити повідомлення до ВДВС за місцезнаходженням банкрута;
- проводити заходи ліквідаційної процедури згідно з вимогами ст. 22- 32, 48 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом";
- у строк до 18.11.11р. подати на затвердження до господарського суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс згідно з вимогами ст. 32 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".
Суддя
С.Г. Юзіков