У Х В А Л А
ІМЕНЕМ УКРАЇНИ
16 листопада 2010 року
м. Київ
 
в с т а н о в и в:
Рішенням Дніпровського районного суду м. Херсона від 29 квітня 2010 року позов задоволено частково, з ВАТ "ХБК" на користь ОСОБА_2 стягнуто середній заробіток за час затримки розрахунку при звільненні у сумі 10 983,23 грн., компенсацію втрати частини заробітку у сумі 972,19 грн.
Ухвалою Дніпровського районного суду м. Херсона від 8 червня 2010 року роз`яснено рішення Дніпровського районного суду м. Херсона від 29 квітня 2010 року. Вказано, що з 1 вересня 2005 року ОСОБА_2 фактично виконував функціональні обов'язки та працював на посаді помічника технічного директора з ОП та ПБ відкритого акціонерного товариства "Херсонський бавовняний комбінат", що встановлено рішенням Дніпровського районного суду м. Херсона від 11 квітня 2007 року та ухвалою апеляційного суду Херсонської області від 3 липня 2007 року.
Рішенням апеляційного суду Херсонської області від 19 жовтня 2010 року рішення суду першої інстанції скасовано в частині стягнення компенсації за період затримки виплати зарплати з 12 лютого 2007 року по 30 січня 2009 року у сумі 972, 19 грн. В цій частині вимог відмовлено. В решті рішення залишено без зміни.
У касаційній скарзі ОСОБА_2 просить скасувати зазначені судові рішення, посилаючись на невідповідність висновків суду обставинам справи, неправильне застосування судом норм матеріального права, порушення норм процесуального права.
У відкритті касаційного провадження у справі слід відмовити з таких підстав.
Відповідно до пункту 5 частини 3 статті 328 ЦПК України суддя відмовляє у відкритті касаційного провадження, якщо касаційна скарга є необґрунтованою і викладені у ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи.
Із матеріалів касаційної скарги, оскаржуваних судових рішень вбачається, що скарга є необґрунтованою і наведені в ній доводи не дають підстав для висновків щодо незаконності та неправильності зазначених судових рішень.
Керуючись п. 5 ч. 3 ст. 328 ЦПК України,
у х в а л и в:
Відмовити ОСОБА_2 у відкритті касаційного провадження у справі за позовом ОСОБА_2 до відкритого акціонерного товариства "Херсонський бавовняний комбінат" про стягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні, стягнення компенсації втрати частини заробітку .
Додані до скарги матеріали повернути заявнику.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Суддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ: В.П. Гончар