У Х В А Л А
ІМЕНЕМ УКРАЇНИ
10 листопада 2010 року
м. Київ
 
в с т а н о в и в:
Новгород-Сіверська міська рада Чернігівської області звернулася до суду з указаним позовом, просила виселити ОСОБА_2 з службового приміщення квартири АДРЕСА_1 з підстав передбачених ст. 124 ЖК України.
Рішенням Новгород-Сіверського районного суду Чернігівської області від 7 липня 2010 року позов задоволено. Виселено відповідача із службової квартири АДРЕСА_1 без надання іншого житлового приміщення та зобов’язано повернути вказану квартиру позивачу у належному санітарному та технічному стані.
Рішенням колегії суддів судової палати у цивільних справах апеляційного суду Чернігівської області від 7 жовтня 2010 року рішення суду першої інстанції скасовано та постановлено нове рішення, яким у задоволенні позовних вимог відмовлено.
У касаційній скарзі Новгород-Сіверська міська рада Чернігівської області порушує питання про скасування оскаржуваного судового рішення й залишення без змін рішення суду першої інстанції, мотивуючи свою вимогу порушенням судом норм процесуального права та неправильним застосуванням норм матеріального права.
У відкритті касаційного провадження у справі слід відмовити з таких підстав.
Відповідно до пункту 5 частини 3 статті 328 ЦПК України суддя відмовляє у відкритті касаційного провадження, якщо касаційна скарга є необґрунтованою і викладені у ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи.
Із матеріалів касаційної скарги, оскаржуваного судового рішення вбачається, що скарга є необґрунтованою і наведені в ній доводи не дають підстав для висновків щодо незаконності та неправильності зазначеного судового рішення.
Керуючись п. 5 ч. 3 ст. 328 ЦПК України,
у х в а л и в:
Відмовити у відкритті касаційного провадження у справі за позовом Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області до ОСОБА_2 про виселення з жилого службового приміщення, за касаційною скаргою Новгород-Сіверської міської ради Чернігівської області на рішення колегії суддів судової палати у цивільних справах апеляційного суду Чернігівської області від 7 жовтня 2010 року.
Копію ухвали разом із доданими до касаційної скарги матеріалами направити скаржникові.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Суддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ О.О. Дьоміна