У Х В А Л А
ІМЕНЕМ УКРАЇНИ
8 листопада 2010 року
м. Київ
 
в с т а н о в и в:
У березні 209 року ОСОБА_2. звернулася до суду з позовом до Центрального відділення філії відкритого акціонерного товариства комерційного банку "Надра" (далі – ВАТ КБ "Надра") Миколаївського регіонального управління та ВАТ КБ "Надра", в якому просила стягнути з відповідачів на її користь суму банківського вкладу з урахуванням процентів за користування коштами, 3% річних за весь час користування коштами та судовий збір, посилаючись на те, що між нею та Центральним відділенням філії ВАТ КБ "Надра" Миколаївського регіонального управління 19 листопада 2008 року було укладено договір строкового банківського вкладу (депозиту) № НОМЕР_1 на суму 22 356 євро зі сплатою 13 % річних строком до 19 лютого 2009 року, однак у лютому 2009 року на її заяву про закриття рахунку та видачу суми вкладу банком було відмовлено та рекомендовано переоформити депозитний договір ще на один строк.
Рішенням Ленінського районного суду м. Миколаєва від 18 березня
 
У касаційній скарзі ВАТ КБ "Надра" просить рішення Ленінського районного суду м. Миколаєва від 18 березня 2010 року та ухвалу апеляційного суду Миколаївської області від 5 жовтня 2010 року скасувати, мотивуючи свою вимогу порушенням судом (судами) норм процесуального права й неправильним застосуванням норм матеріального права, та передати справу на новий розгляд до суду першої інстанції.
У відкритті касаційного провадження у справі слід відмовити з таких підстав.
Відповідно до п. 5 ч. 3 ст. 328 ЦПК України суддя відмовляє у відкритті касаційного провадження, якщо касаційна скарга є необґрунтованою і викладені у ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи.
Із матеріалів касаційної скарги та змісту оскаржуваних судових рішень убачається, що скарга є необґрунтованою і наведені в ній доводи не дають підстав для висновків щодо незаконності та неправильності зазначених судових рішень.
Керуючись п. 5 ч. 3 ст. 328 ЦПК України,
у х в а л и в:
Відмовити відкритому акціонерному товариству комерційному банку "Надра" у відкритті касаційного провадження у справі за позовом ОСОБА_2 до Центрального відділення філії відкритого акціонерного товариства комерційного банку "Надра" Миколаївського регіонального управління, відкритого акціонерного товариства комерційного банку "Надра" про стягнення суми депозиту.
Додані до скарги матеріали повернути заявнику.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Суддя Вищого спеціалізованого
суду України з розгляду
цивільних і кримінальних справ В.І. Мартинюк