Справа № 1007/2682/12 
Головуючий у І інстанції Телепенько А.Д. 
Провадження № 22-ц/780/2272/13 
Доповідач у 2 інстанції Білоконь О.В.
Категорія 26 15.04.2013
Апеляційний суд Київської області
УХВАЛА
Іменем України
15 квітня 2013 року м. Київ
( Додатково див. рішення Броварського міськрайонного суду Київської області (rs29627250) )
Колегія суддів судової палати в цивільних справах Апеляційного суду Київської області в складі:
головуючого: Сержанюка А.С.,
суддів: Білоконь О.В., Коцюрби О.П.,
з участю секретаря Антіпову Я.А.,
розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні апеляційного суду Київської області цивільну справу за апеляційною скаргою ОСОБА_2 на рішення Броварського міськрайонного суду Київської області від 20 лютого 2013 року у справі за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_2, третя особа - ОСОБА_4 про стягнення суми позики, -
в с т а н о в и л а :
У провадженні апеляційного суду знаходиться дана справа.
Представники апелянта ОСОБА_2 - ОСОБА_5 та ОСОБА_6 заявили відвід колегії суддів з підстав незадоволення їхніх клопотань та з підстав порушення порядку визначення колегії суддів для розгляду даної справи, встановлений ст. 11-1 ЦПК УКраїни.
Відповідно до п.п.4,5, ч.1 ст. 20 ЦПК України суддя не може брати участь у розгляді справи і підлягає відводу, якщо є обставини, які викликають сумнів в об"єктивності та неупередженості суддів та було порушено порядок визначення колегії суддів для розгляду даної справи, встановлений ст. 11-1 ЦПК УКраїни.
Заслухавши думки учасників судвого розгляду, колегія суддів вважає, що клопотання підлягає відхиленню, оскільки матеріали справи не містять доказів та не надано таких доказів заявником, що було порушено порядок визначення колегії суддів для розгляду даної справи, встановлений ст. 11-1 ЦПК УКраїни; крім того, не задоволення судом клопотань учасників судового розгляду не є обставинами, які викликають сумнів в об"єктивності та неупередженості суддів.
. У зв"язку з відсутністю підстав, передбачених ст. 20 ЦПК України для відводу суддів, колегія суддів приходить до висновку про необхідність відхилення заяв про відвід суддів.
Керуючись ст. ст. 20, 304 ЦПК України (1618-15) , колегія судів, -
У Х В А Л И Л А :
Відмовити у задоволенні заяв представників апелянта ОСОБА_2 - ОСОБА_5 та ОСОБА_6 про відвід суддів.
Головуючий
Судді :