УХВАЛА
ІМЕНЕМ УКРАЇНИ
29 вересня 2010 року м. Київ
Колегія суддів Судової палати у цивільних справах
Верховного Суду України в складі:
головуючого           Яреми А.Г.,
суддів:               Лихути Л.М., Охрімчук Л.І.,
                      Левченка Є.Ф., Сеніна Ю.Л., -
розглянувши в судовому засіданні справу за позовом ОСОБА_3 до Мелітопольської міської ради Запорізької області про визнання незаконними дій і бездіяльності посадових осіб, визнання незаконними розпоряджень міського голови та контракту, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та відшкодування моральної шкоди,
в с т а н о в и л а :
Рішенням Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області від 14 січня 2009 року, залишеним без змін ухвалою апеляційного суду Запорізької області від 19 березня 2009 року, у задоволенні позову відмовлено.
Не погоджуючись з указаними судовими рішеннями, ОСОБА_3 оскаржила їх у касаційному порядку.
Ухвалою Верховного Суду України від 12 травня касаційну скаргу задоволено частково. Рішення суду першої інстанції та ухвалу апеляційного суду в частині позову про поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу скасовано, справу в цій частині передано на новий розгляд до суду першої інстанції. У іншій частині судові рішення залишено без змін.
Між тим, у абзацах 1, 2 резолютивної частини ухвали Верховного Суду України допущено описку, а саме замість "ОСОБА_3" помилково вказано "ОСОБА_3".
Відповідно до ст. 219 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою осіб, які беруть участь у справі, виправити допущені у судовому рішенні описки.
На підставі наведеного, керуючись ст. 219 ЦПК України,
у х в а л и л а:
Виправити допущені у абзацах 1, 2 резолютивної частини ухвали Верховного Суду України (rs9667624) від 12 травня 2010 року описки, виклавши абцази 1, 2 в такій редакції:
"Касаційну скаргу ОСОБА_3 задовольнити частково.
Рішення Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області від 14 січня 2009 року та ухвалу апеляційного суду Запорізької області від 19 березня 2009 року в частині позовних вимог ОСОБА_3 до Мелітопольської міської ради Запорізької області про поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу скасувати, а справу передати на новий розгляд до суду першої інстанції".
Ухвала оскарженню не підлягає.
Головуючий
А. Г. Ярема
Судді:
Л.М. Лихута
Є.Ф. Левченко
Л.І. Охрімчук
Ю.Л. Сенін