У Х В А Л А
ІМЕНЕМ УКРАЇНИ
1 вересня 2010 року м. Київ
Колегія суддів Судової палати у цивільних справах
Верховного Суду України в складі:
головуючого           Патрюка М.В.,
суддів:               Костенка А.В., Перепічая В.С.,
                      Мазурка В.А., Пшонки М.П.,
розглянувши в судовому засіданні клопотання ОСОБА_1 у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 про поділ спільного майна подружжя,
в с т а н о в и л а:
Ухвалою колегії суддів Судової палати цивільних справах Верховного Суду України від 10 лютого 2010 року касаційна скарга ОСОБА_1 задоволена, рішення апеляційного суду Івано-Франківської області від 11 вересня 2008 року скасовано, рішення Косівського районного суду Івано-Франківської області від 28 травня 2008 року залишено в силі.
Проте, під час виготовлення та оформлення ухвали Верховного Суду України від 10 лютого 2010 року в її резолютивній частині допущено описку у даті постановлення рішення суду першої інстанції, а саме: замість "рішення Косівського районного суду Івано-Франківської області від 28 травня 2008 року" зазначено "рішення Косівського районного суду Івано-Франківської області від 11 вересня 2008 року".
Відповідно до ст. 219 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою осіб, які беруть участь у справі, виправити допущені у судовому рішенні описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні, про що постановляється ухвала.
Ураховуючи наведене, колегія суддів Судової палати у цивільних справах Верховного Суду України вважає за необхідне виправити допущену описку.
Керуючись ст. 219 ЦПК України, колегія суддів Судової палати у цивільних справах Верховного Суду України
ухвалила:
Внести виправлення в ухвалу Верховного Суду України (rs8039518) від 10 лютого 2010 року, зазначивши в її резолютивній частині "рішення Косівського районного суду Івано-Франківської області від 28 травня 2008 року" замість "рішення Косівського районного суду Івано-Франківської області від 11 вересня 2008 року".
Ухвала оскарженню не підлягає.
Головуючий
М.В. Патрюк
Судді:
А.В. Костенко
В.А. Мазурок
В.С. Перепічай
М.П. Пшонка