У Х В А Л А
І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И
20 січня 2010 року м. Київ
Колегія суддів Судової палати у цивільних справах
Верховного Суду України в складі:
головуючого           Яреми А.Г.,
суддів:               Левченка Є.Ф., Охрімчук Л.І., 
                      Романюка Я.М., Сеніна Ю.Л., -
розглянувши в судовому засіданні питання про виправлення описки в ухвалі колегії суддів Судової палати у цивільних справах Верховного Суду України (rs6968653) від 25 листопада 2009 року у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про відшкодування шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди,
в с т а н о в и л а:
Ухвалою колегії суддів Судової палати у цивільних справах Верховного Суду України (rs6968653)
від 25 листопада 2009 року задоволено касаційну скаргу ОСОБА_1: рішення Сакського міськрайонного суду Автономної Республіки Крим від 17 липня 2008 року та ухвалу Апеляційного суду Автономної Республіки Крим від 16 грудня 2008 року скасовано, справу передано на новий розгляд до суду першої інстанції.
Проте під час виготовлення та оформлення ухвали Верховного Суду України від 25 листопада 2009 року в другому абзаці резолютивної частини допущено описку, а саме зазначено, що справа підлягає передачі на новий розгляд до суду апеляційної інстанції.
Відповідно до ст. 219 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою осіб, які беруть участь у справі, виправити допущені у судовому рішенні описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні, про що постановляється ухвала.
Допущена описка підлягає виправленню.
Керуючись ст. 219 ЦПК України, колегія суддів Судової палати у цивільних справах Верховного Суду України
у х в а л и л а:
Виправити допущену описку в резолютивній частині ухвали колегії суддів Судової палати у цивільних справах Верховного Суду України (rs6968653) від 25 листопада 2009 року, зазначивши, що справа підлягає передачі на новий розгляд до суду першої інстанції.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Головуючий
А.Г. Ярема
Судді:
Є.Ф. Левченко
Л.І. Охрімчук
Я.М. Романюк
Ю.Л. Сенін