У Х В А Л А
19 березня 2010 року м. Київ
Колегія суддів Судової палати у цивільних справах
Верховного Суду України в складі: 
                      Охрімчук Л.І., 
                      Левченка Є.Ф., 
                      Сеніна Ю.Л.,-
розглянувши питання про виправлення описки в ухвалі колегії суддів Судової палати у цивільних справах Верховного Суду України від 7 жовтня 2009 року у справі за позовом дочірнього підприємства "Комунальне підприємство "Маяк" до ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, третя особа – орган опіки та піклування Подільської районної у м. Києві державної адміністрації, про усунення перешкод в користуванні квартирою та виселення,
в с т а н о в и л а:
Рішенням Подільського районного суду м. Києва від 11 грудня 2008 року в задоволенні позовних вимог ДП "Комунальне підприємство "Маяк" відмовлено.
Рішенням апеляційного суду м. Києва від 1 квітня 2009 року рішення Подільського районного суду м. Києва від 11 грудня 2008 року скасовано та ухвалено нове рішення, яким позовні вимоги ДП "Комунальне підприємство "Маяк" задоволено. Виселено ОСОБА_4, ОСОБА_5 та ОСОБА_6 з квартири АДРЕСА_1 без надання іншого жилого приміщення.
Ухвалою колегії суддів Судової палати у цивільних справах Верховного Суду України від 7 жовтня 2009 року касаційну скаргу ОСОБА_5 відхилено, рішення апеляційного суду м. Києва від 1 квітня 2009 року залишено без змін.
Проте під час виготовлення та оформлення ухвали Верховного Суду України від 7 жовтня 2009 року в резолютивній частині допущено описку, а саме: помилково зазначено про залишення без змін рішення Подільського районного суду м. Києва від 11 грудня 2008 року.
Відповідно до ст. 219 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою осіб, які беруть участь у справі, виправити допущені у судовому рішенні описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні, про що постановляється ухвала.
Допущена описка підлягає виправленню.
Керуючись ст. 219 ЦПК України, колегія суддів Судової палати у цивільних справах Верховного Суду України
у х в а л и л а:
Виправити допущену в резолютивній частині ухвали колегії суддів Судової палати у цивільних справах Верховного Суду України (rs5428681) від 7 жовтня 2009 року описку, виключивши з неї посилання на залишення без змін рішення Подільського районного суду м. Києва від 11 грудня 2008 року.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Судді:
Л.І. Охрімчук
Є.Ф. Левченко
Ю.Л. Сенін