ВЕРХОВНИЙ СУД УКРАЇНИ
У Х В А Л А
ІМЕНЕМ УКРАЇНИ
30 березня 2010 року м. Київ
Суддя Судової палати у цивільних справах Верховного Суду України Лященко Н.П., розглянувши касаційну скаргу ОСОБА_1 на рішення апеляційного суду Донецької області від 26 листопада 2009 року в справі за позовом ОСОБА_2 до Міністерства охорони навколишнього природного середовища України, Національного природного парку "Святі гори", треті особи: ОСОБА_3, ОСОБА_1 про скасування наказів, поновлення на роботі, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу і відшкодування моральної шкоди,
в с т а н о в и в :
Рішенням Слов’янського міськрайонного суду Донецької області від 18 серпня 2009 року у задоволенні позову ОСОБА_2 відмовлено.
Рішенням апеляційного суду Донецької області від 26 листопада 2009 року рішення міськрайонного суду скасовано та постановлено нове, яким позов ОСОБА_2 задоволено частково: поновлено його на посаді директора національного природного парку "Святі гори" з 11 квітня 2008 року. стягнуто на користь позивача з Національного природного парку "Святі гори" середній заробіток за час вимушеного прогулу за період з 11 квітня 2008 року по 26 листопада 2009 року в сумі 40 591 грн. 09 коп. Стягнуто з Міністерства охорони навколишнього природного середовища України на користь позивача 200 грн. моральної шкоди.
У касаційній скарзі ОСОБА_1 просить скасувати рішення апеляційного суду, посилаючись на неправильне застосування судом норм матеріального права і порушення норм процесуального та залишити в силі рішення суду першої інстанції.
У відкритті касаційного провадження у справі слід відмовити з таких підстав.
Відповідно до частини 3 статті 328 ЦПК України суддя відмовляє у відкритті касаційного провадження у справі, якщо касаційна скарга є необґрунтованою і викладені в ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи.
Із оскаржуваного рішення апеляційного суду, доданих до нього матеріалів вбачається, що скарга є необґрунтованою і наведені в ній доводи не дають підстав для висновків щодо незаконності та неправильності зазначеного судового рішення.
На підставі наведеного та керуючись пунктом 5 частини 3 статті 328 ЦПК України,
у х в а л и в:
Відмовити ОСОБА_1 у відкритті касаційного провадження в справі за позовом ОСОБА_2 до Міністерства охорони навколишнього природного середовища України, Національного природного парку "Святі гори", треті особи: ОСОБА_3, ОСОБА_1 про скасування наказів, поновлення на роботі, стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу і відшкодування моральної шкоди.
Додані до касаційної скарги матеріали повернути скаржнику.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Суддя Верховного Суду України Н.П.Лященко