ВЕРХОВНИЙ СУД УКРАЇНИ
У Х В А Л А
ІМЕНЕМ УКРАЇНИ
Суддя Верховного Суду України Жайворонок Т.Є., розглянувши 19 березня 2010 року касаційну скаргу ОСОБА_1 на рішення апеляційного суду Тернопільської області від 22 грудня 2009 року в справі за позовом ОСОБА_1 до Тернопільського обласного центру з гідрометеорології про поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,
в с т а н о в и в:
Рішенням Чортківськгго районного суду Тернопільської області від 22 жовтня 2009 року позовні вимоги ОСОБА_1 про поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу задоволено. Скасовано наказ №93-к від 24 липня 2009 року про звільнення ОСОБА_1 з посади начальника гідрологічної станції – Чортків. Поновлено ОСОБА_1 на посаді начальника гідрологічної станції – Чортків з часу його звільнення. Стягнуто з Тернопільського обласного центру з гідрометеорології на користь ОСОБА_1 втрачений заробіток за час вимушеного прогулу в розмірі 6 072 грн. 30 коп. Вирішено питання про судові витрати. Рішення суду в частині поновлення на роботі допущено до негайного виконання.
Рішенням апеляційного суду Тернопільської області від 22 грудня 2009 року рішення суду першої інстанції скасовано, ухвалено нове рішення, яким в задоволенні позовних вимог ОСОБА_1 про поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу відмовлено.
У касаційній скарзі ОСОБА_1 просить скасувати рішення апеляційного суду Тернопільської області від 22 грудня 2009 року, посилаючись на неправильне застосування судом норм матеріального права та порушення норм процесуального права, і залишити в силі рішення суду першої інстанції.
Касаційна скарга не може бути прийнята до провадження з таких підстав.
Відповідно до п. 5 ч. 3 ст. 328 ЦПК України у разі, якщо касаційна скарга є необґрунтованою і викладені в ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи, суддя-доповідач відмовляє у відкритті касаційного провадження у справі.
Обґрунтування касаційної скарги ОСОБА_1 не містить доводів, які викликають необхідність перевірки матеріалів справи, наведені ним доводи та зміст оскаржуваного судового рішення також не дають підстави для висновку, що судом при розгляді справи допущені порушення норм процесуального права чи неправильно застосовано норми матеріального права, які передбачені ст. ст. 338 - 341 ЦПК України як підстави для скасування зазначеного судового рішення.
На підставі наведеного та керуючись пунктом 5 частини 3 статті 328 ЦПК України,
у х в а л и в:
Відмовити у відкритті касаційного провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Тернопільського обласного центру з гідрометеорології про поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу за касаційною скаргою ОСОБА_1 на рішення апеляційного суду Тернопільської області від 22 грудня 2009 року.
Копію ухвали разом з доданими до касаційної скарги матеріалами направити скаржнику.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Суддя Верховного Суду України Т.Є. Жайворонок