ВЕРХОВНИЙ СУД УКРАЇНИ
У Х В А Л А
ІМЕНЕМ УКРАЇНИ
12 березня 2010 року м. Київ
Суддя Судової палати у цивільних справах Верховного Суду України Лященко Н.П., розглянувши касаційну скаргу ОСОБА_1 на рішення апеляційного суду Автономної Республіки Крим від 13 січня 2010 року, в справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 про поділ майна подружжя,
в с т а н о в и в :
Рішенням Судацького міського суду Автономної Республіки Крим від 30 жовтня 2009 року у задоволенні позову ОСОБА_2 відмовлено.
Рішенням апеляційного суду Запорізької Автономної Республіки Крим від 13 січня 2010 року рішення міського суду від 30 жовтня 2009 року скасовано та ухвалено нове рішення по справі, яким позов ОСОБА_2 задоволено частково: визнано за ним право власності на ? частку домоволодіння АДРЕСА_1, і виділено в його користування в домоволодінні, в жилому будинку приміщення та господарські споруди загальною вартістю 83 918 гривень. Визнано за ОСОБА_1 право власності на 1/2 частку домоволодіння АДРЕСА_1 і виділено у її користування ? частку домоволодіння АДРЕСА_1, в жилому будинку приміщення та господарські споруди загальною вартістю 84 942 гривень. Стягнуто з ОСОБА_1 на користь ОСОБА_3 1 408 грн. 77 коп. судових витрат та різницю вартості ідеальних часток в домоволодінні у розмірі 512 грн. В задоволенні позовних вимог ОСОБА_2 про визнання права власності та поді земельної ділянки відмовлено.
У касаційній скарзі ОСОБА_1 просила скасувати рішення апеляційного суду, посилаючись на неправильне застосування судом норм матеріального та порушення норм процесуального права та залишити в силі рішення міського суду.
У відкритті касаційного провадження у справі слід відмовити з таких підстав.
Відповідно до частини 3 статті 328 ЦПК України суддя відмовляє у відкритті касаційного провадження у справі, якщо касаційна скарга є необґрунтованою і викладені в ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи.
Із оскаржуваних судових рішень, доданих до них матеріалів вбачається, що скарга є необґрунтованою і наведені в ній доводи не дають підстав для висновків щодо незаконності та неправильності зазначених судових рішень.
На підставі наведеного та керуючись пунктом 5 частини 3 статті 328 ЦПК України,
у х в а л и в:
Відмовити ОСОБА_1 у відкритті касаційного провадження в справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 про поділ майна подружжя.
Додані до касаційної скарги матеріали повернути скаржнику.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Суддя Верховного Суду України Н.П.Лященко