ВЕРХОВНИЙ СУД УКРАЇНИ
У Х В А Л А
ІМЕНЕМ УКРАЇНИ
Суддя Верховного Суду України Жайворонок Т.Є., розглянувши 10 березня 2010 року касаційну скаргу публічного акціонерного товариства комерційний банк "ПриватБанк" (далі – ПАТ КБ "ПриватБанк") на заочне рішення Ратнівського районного суду Волинської області від 22 вересня 2009 року та ухвалу апеляційного суду Волинської області від 24 грудня 2009 року в справі за позовом ОСОБА_1 до закритого акціонерного товариства комерційний банк "ПриватБанк" про стягнення зайво утриманих коштів за кредитним договором,
в с т а н о в и в:
Заочним рішенням Ратнівського районного суду Волинської області від 22 вересня 2009 року, залишеним без змін ухвалою апеляційного суду Волинської області від 24 грудня 2009 року, позовні вимоги ОСОБА_1 про стягнення зайво утриманих коштів за кредитним договором задоволено. Стягнуто з ЗАТ КБ "ПриватБанк" на користь ОСОБА_1 зайво утримані за кредитним договором №VOPOAN 67340199 від 18 грудня 2007 року кошти в розмірі 926 грн. 38 коп. та понесені судові витрати.
У касаційній скарзі ПАТ КБ "ПриватБанк" просить скасувати заочне рішення Ратнівського районного суду Волинської області від 22 вересня 2009 року та ухвалу апеляційного суду Волинської області від 24 грудня 2009 року, посилаючись на неправильне застосування судами норм матеріального права та порушення норм процесуального права.
Касаційна скарга не може бути прийнята до провадження з таких підстав.
Відповідно до п. 5 ч. 3 ст. 328 ЦПК України у разі, якщо касаційна скарга є необґрунтованою і викладені в ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи, суддя-доповідач відмовляє у відкритті касаційного провадження у справі.
Обґрунтування касаційної скарги ПАТ КБ "ПриватБанк" не містить доводів, які викликають необхідність перевірки матеріалів справи, наведені ним доводи та зміст оскаржуваних судових рішень також не дають підстави для висновку, що судами при розгляді справи допущені порушення норм процесуального права чи неправильно застосовано норми матеріального права, які передбачені ст. ст. 338 - 342 ЦПК України як підстави для скасування зазначених судових рішень.
На підставі наведеного та керуючись пунктом 5 частини 3 статті 328 ЦПК України,
у х в а л и в:
Відмовити у відкритті касаційного провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до закритого акціонерного товариства комерційний банк "ПриватБанк" про стягнення зайво утриманих коштів за кредитним договором за касаційною скаргою публічного акціонерного товариства комерційний банк "ПриватБанк" на заочне рішення Ратнівського районного суду Волинської області від 22 вересня 2009 року та ухвалу апеляційного суду Волинської області від 24 грудня 2009 року.
Копію ухвали разом з доданими до касаційної скарги матеріалами направити скаржнику.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Суддя Верховного Суду України Т.Є. Жайворонок