ВЕРХОВНИЙ СУД УКРАЇНИ
У Х В А Л А
І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И
24 лютого 2010 року м. Київ
Суддя Верховного Суду України Гуменюк В.І., розглянувши касаційну скаргу ОСОБА_1 на ухвалу апеляційного суду Запорізької області від 3 грудня 2009 року у справі за позовом ОСОБА_2 до закритого акціонерного товариства "Українська Інноваційна страхова компанія "Інвестсервіс"" в особі Запорізької філії ЗАТ УІСК "Інвестсервіс" про стягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку,
в с т а н о в и в:
ОСОБА_2 звернулася із зазначеним позовом, посилаючись на те, що 16 жовтня 2008 року її прийняли на роботу до Запорізької філії ЗАТ УІСК "Інвестсервіс" на посаду заступника директора. 6 квітня 2009 року вона звільнилась з роботи згідно ст. 38 КЗпП України. На день звільнення з роботи їй не було нараховано заробітну плату у розмірі 3 584 грн. 50 коп. Однак, зазначену суму виплатили її лише 22 квітня 2009 року поштовим переказом. Просила стягнути з Запорізької філії ЗАТ УІСК "Інвестсервіс" на її користь середній заробіток за період затримки розрахунку за період з 6 квітня 2009 року по 22 квітня 2009 року у розмірі 2 006 грн. 04 коп.
Рішенням Жовтневого районного суду м. Запоріжжя від 9 листопада 2009 року, залишеним без змін ухвалою апеляційного суду Запорізької області від 3 грудня 2009 року, у задоволені позову відмовлено.
У касаційній скарзі ОСОБА_1 просить скасувати ухвалу апеляційного суду та вирішити питання по суті, або передати справу на новий розгляд до суду апеляційної інстанції, посилаючись на неправильне застосування судом норм матеріального права та порушення судом норм процесуального права.
У відкритті касаційного провадження слід відмовити з таких підстав.
Відповідно до пункту 5 частини 3 статті 328 ЦПК України суддя відмовляє у відкритті касаційного провадження, якщо касаційна скарга є необґрунтованою і викладені у ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи.
Касаційна скарга необґрунтована. Доводи скарги висновків суду не спростовують. Передбачених законом підстав неправильного застосування норм матеріального права чи порушення норм процесуального права не встановлено.
Керуючись пунктом 5 частини 3 статті 328 ЦПК України
у х в а л и в:
Відмовити у відкритті касаційного провадження за касаційною скаргою ОСОБА_1 на ухвалу апеляційного суду Запорізької області від 3 грудня 2009 року у справі за позовом ОСОБА_2 до закритого акціонерного товариства "Українська Інноваційна страхова компанія "Інвестсервіс"" в особі Запорізької філії ЗАТ УІСК "Інвестсервіс" про стягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку.
Копію ухвали та додані до скарги матеріали направити скаржнику.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Суддя
Верховного Суду України В.І. Гуменюк