ВЕРХОВНИЙ СУД УКРАЇНИ
У Х В А Л А
ІМЕНЕМ УКРАЇНИ
5 лютого 2010 року м. Київ
Колегія суддів Судової палати у цивільних справах
Верховного Суду України в складі:
Данчука В.Г., Барсукової В.М., Косенка В.Й. -
розглянувши у попередньому судовому засіданні касаційну скаргу ОСОБА_1 на рішення апеляційного суду Львівської області від 1 жовтня 2009 року в справі за позовом ОСОБА_1 до відкритого акціонерного товариства ДАК "Автомобільні дороги України", державного підприємства "Львівський облавтодор" відкритого акціонерного товариства "Автомобільні дороги України", третя особа - Буська міська рада, про визнання права на приватизацію житла,
в с т а н о в и л а:
Рішенням Буського районного суду від 12 червня 2009 року позов задоволено. Визнано за ОСОБА_1. право на приватизацію квартири АДРЕСА_1, зобов'язано орган приватизації оформити документи на приватизацію даної квартири на ім`я позивача та членів його сім"ї. Зобов'язано відкрите акціонерне товариство ДАК "Автомобільні дороги України" виключити із Статутного фонду та передати на баланс Буської міської Ради житлові приміщення будинку АДРЕСА_1
Рішенням апеляційного суду Львівської області від 1 жовтня 2009 рокурішення суду першої інстанції скасовано, в позові відмовлено.
У касаційній скарзі ОСОБА_1. просить скасувати рішення апеляційного суду, посилаючись на невідповідність висновків суду обставинам справи, неправильне застосування судом норм матеріального права, порушення норм процесуального права.
Згідно ст. 324 ЦПК України, підставами касаційного оскарження судового рішення є неправильне застосування судом норм матеріального права чи порушення норм процесуального права.
Відповідно до вимог ст. 335 ЦПК України суд касаційної інстанції в межах касаційної скарги перевіряє правильність застосування судом першої або апеляційної інстанції норм матеріального чи процесуального права і не може встановлювати або (та) вважати доведеними обставини, що не були встановлені в рішенні суду, чи відкинуті ним, вирішувати питання про достовірність чи недостовірність того чи іншого доказу, про перевагу одних доказів над іншими.
Оскільки з матеріалів справи та змісту касаційної скарги не вбачається неправильне застосування судом норм матеріального чи порушення норм процесуального права, колегія суддів вважає за необхідне відхилити касаційну скаргу.
Керуючись ст. ст. 332, 336 ЦПК України, колегія суддів
у х в а л и л а:
Касаційну скаргу ОСОБА_1 відхилити.
Рішення апеляційного суду Львівської області від 1 жовтня 2009 року залишити без змін.
Ухвала оскарженню не підлягає.
Судді: В.Г. Данчук В.М. Барсукова В.Й. Косенко